Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi öltözködése mennyire számít a nőknek? Jobb (esetleg divatosabb, márkásabb, de nem muszáj mindenképp márkás) ruhákban több esélye van egy nőnél mint egy átlagos ruhában?
Kérlek írjatok nemet is.
Érdekel, hogy mi a lányok véleménye, és, hogy a fiúk mit tapasztaltak.
Röviden annyi lenne a kérdésem, hogy egy férfinek több esélye van ha divatosabb vagy márkásabb ruhákat hord mintha csak egy átlagos ruha lenne rajta?
Leszarom a divatot meg a márkát. Nézzen ki rajta jól, passzoljon hozzá. Vegyen könyörgöm valaki ÉSSZEL ruhát!
Nagyon szánalmas a szememben egy férfi, akinek nincs saját stílusa, azt sem tudja, mi áll jól neki, azt sem tudja, mi egy ruha reális ára, az sem érdekli, hogy milyen az anyaga, csak a márka meg a divat. Ezek az emberek hülyék, mint a segg. Mosolyogni valók. Férfi és nő is. Egy értelmes ember nem márkás ruhát vesz, hanem ízléseset és jó minőségűt. Ahol épp talál.
Jobb de nem màrkàsat nem teljesen èrtem , de írtam pár gondolatot
Sorolnàm:
- ha lehet legyen új ruha
- legyen tiszta
- legyen patyolat fehér színű
Vagy legyen esetleg piros
- cipő !mindenfèlekèppen! tiszta
Legutóbb rajtam pl superdry volt , szerintem a csaj azt sem tudta mi az.
Számít, nagyon is.
De nem a márka, hanem a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!