Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kicsi a farkuk a kövér férfiaknak?
Figyelt kérdés
Eddig csak ilyen pasikkal volt dolgom, pedig nem vagyok csúnya. Több ismerősöm említette, hogy hasonlítok Megan Foxra.2021. márc. 19. 22:57
1/13 anonim válasza:
Azért mert a farok nem teljes egészében látszódik, mert zsírburok veszi körül(farokháj), így rövidebbnek tűnik.
2/13 A kérdező kommentje:
Lànyok milyen egy sportos nagyobb farkú pasi az ágyban?
2021. márc. 19. 22:58
4/13 anonim válasza:
Küldj magadról képet Megan én megdöngetlek a 16 cm-el és nem vagyok kövér :)
F/28
5/13 A kérdező kommentje:
4-es,legalább vagy 5cm vastag?
2021. márc. 19. 23:07
6/13 A kérdező kommentje:
Lemaradt még hogy 24 éves vagyok
2021. márc. 19. 23:09
7/13 anonim válasza:
Én mackós vagyok, de nem kicsi a farkam, 5 cm vastag.
8/13 anonim válasza:
16/4.5 és nem vagyok kövér, hanem normális alkatú 191 cm.
9/13 anonim válasza:
Lehet nem voltak kicsik azok a méretek, csak nekifutásból rá tudsz ülni egy bójára. Szubjektív a méret.
10/13 anonim válasza:
18/5 eres és mackós vagyok, ilyen fél kigyúrt/dagadt 93kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!