Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a kövér férfiaknak kicsi a péniszük?
Híztam 20 kilót pár év alatt és azt vettem észre, hogy farkam kicsit kisebbnek tűnik, mert több lett a zsír a köldököm és a farkam közti résznél is és a combjaimnál is, ezért azoknak a növekedése jobban "elnyomja" a farkam látványát.
Ez pont ugyanaz, minthogy egy 160 centis emberen lehet nagynak tűnik a 18 centis farok (mert a testéhez képest nagy), egy 2 méteres emberen meg ugyanaz a farokméret kicsinek tűnik (mert a testéhez képest nem nagy). Miközben méretre ugyanakkora. Csak itt nem a magassággal van a "játék", hanem az alkattal.
Amúgy ugyanúgy 17 centi a farkam, mint régen volt. (Mondjuk nem születtem kövérnek, szóval nálam nem "genetika", régen pont hogy nagyon vékony voltam, csak huszonévesen híztam el alkohol és egészségtelen evés miatt sajnos).
26/f
HAMIS!
nem kisebb, max kisebbnek látszik a nagy has miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!