Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Mást is érdekel a kicsi pénisz?
Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 04:35
4/19 A kérdező kommentje:
Nekem 7,5-8cm
2017. márc. 7. 06:53
5/19 anonim válasza:
Nem! :-P A szép nagy formás farkakat szeretem a számban és a fenekemben is!
6/19 anonim válasza:
Bármekkora érdekelne... ☹ 25/F bi
8/19 anonim válasza:
Én bi vagyok, az is "ritkán", de ha már szétteszem a lábam, akkor azt szeretem, ha minél nagyobb.
Az se baj, ha kettő van belőle. :D
9/19 anonim válasza:
Aktív vagyok, úgyhogy a másik farka pont nem érdekel.
Na viszont ha így nézzük, akkor lehet hogy IGEN :D Kíváncsi lennék egy állva 7-8 centis kis pöcökre, miközben dugom a gazdáját és mondjuk az elélvez az anális szex közben. Kicsit olyan beteg, fura már :D Mintha nem is pénisze, hanem csiklója lenne :D Meleg vagyok amúgy, de ez a perverz gondolat most nagyon elgondolkoztatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!