Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 13 cm hosszú pénisz kicsi?
Testmagasság: 179 cm
18/f
am tudod hogy ez homoszexuális kategória? :D
Mert betölthetsz ott nőibb szerepet is és nincs probléma belőle :)
Srácok, fogjátok már fel tényleg, hogy nem a méret a lényeg. Ha valakinek lerobbantották a farkát akkor az nem tud kielégíteni valakit? Nincsen nyelve, ujjai, nem tud segédeszközt használni? Kevésbé lesz férfi, hogy nem tudja a farkát használni és más módszerekkel kell a partnerét kielégítenie? Ez egy extrém eset és még ennek ellenére is boldog életet tud élni egy ilyen személy is.
Te pedig egy átlagos mérettel azon görcsölsz, hogy elég lesz-e a farkad. Elég lesz! Csak tudd használni és légy magabiztos.
Aki meg mindenképp 18+-osra vágyik azt próbáld még az aktus előtt kiszűrni, mert sajnos van akinek ez fontos. De se az elvárásain, se a méreteden nem tudsz változtatni., úgyhogy ezért kár rosszul érezned magadat. Én rá szoktam kérdezni, hogy zavarja-e a méretem, mint például arra is, hogy alkatra milyen partnert keres, hogy véletlenül se legyen félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!