Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
jelenleg 75 kg vagyok, de voltam 100 is.
mikor kb 90-100 kg voltam, sokkal kevesebbet kívántam a szexet,. Elvoltam napi 1 recskával, aztán le volt tudva. Szex: ha kimaradt 1-2 hónap akár egy kapcsolatban is, nem volt gond.
korom itt: 21-24
Amint felpörgettem az anyagcserét, és leadtam 10-15 kg-ot ez nagyságrendekkel megváltozott: volt hogy napi 2-3 recska sem csillapított, és az akkori kapcsolataimban heti 3-4x vagy olykor egy hétvége alatt 5-6x szexeltem. (vagy épp petting elélvezéssel)
korom itt: 24-26
Amint beállt a súlyom és megállt a fogyás, ergo tartottam a súlyom min 2 hónapig, ez a vágy megint gyengült.
Heti 1x szex elegendő, és néha recska.
Nálam alighanem ez az anyagcserével van összefüggésben. Jobb emésztés, gyorsabb anyagcsere serkenti a tesztoszteronelválasztást...(tipp)
29/F
Alapvetően igen, csak kis mértékben van rá kihatással ha az elhízás mértéke már kóros. Ezzel együtt ha lefogysz, sportolsz és egészségesebben élsz akkor az kihat az anyagcserédre, "fittségedre" és az endrokrinális rendszerre is ahogy a #4-es írta. Illetve van egy pszichológiai faktor is - nevezetesen megnő az önbizalmad és nem aggódsz a kinézeted miatt ami kontraproduktív tud lenni.
Szóval a lényeg: nem a testalkattól, testsúlytól függ, de ettől még inkább sportolj, étkezz egészségesen mert az amúgy is jó :)
Változó. Van akinek hatással van a libidójára is a túlsúly, mivel ilyenkor az egész hormonháztartás megváltozik.
De nem lehet kijelenteni azt, hogx aki túlsúlyos, biztosan kevésbé kívánja.
Nálam pl abszolút hatással van a libidóra. Mikor vékonyabb voltam, majd megkattantam, napi több szexet akartam. Most nagyobb súllyal még napi egyhez se lennr kedvem szerintem. Sőt igazából már csak az önbizalmam miatt se nagyon kívánom a szexet. Ilyenkor nem is ismerkedek, mert feleslegesnek érzem. Majd ha megint jó lesz a súlyom, akkor.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!