Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan háj/hízás fétites férfi, akinek a túlzott kövérség NEM jön be? Az ilyen vágyak mindig szélsőségesek?
Sok ilyen kérdést, hozzászólást olvasok, ezért kérdezem: Azt még megértem, ha fura is kicsit, hogy egyes férfiakat vonz a női test kövérsége és a hízás, akár hizlalás. Van ebből a vágyból olyan, ami megáll egy mérsékelt kövérségnél? Vagy előbb-utóbb átcsap szélsőségességbe?
Van olyan, akit vonzanak ezek a dolgok de megáll (az átlagoshoz képest) +20-30 kilónál ez a mániája? Vagy a szélsőségesség, extrém elhízás is velejárója?
31/N
Nem akarok vitatkozni,de volt 192 kg-os kedvesem. Dolgozott,házimunkát végzett,sétáltunk stb.Ápolt volt mindig,nagyon adott magára.
Hormon problémák miatt volt ennyire kövér.
Aki már mozogni is alig tud,az kb.250 kg felett kezdődik.
nekem nem jönnek be a kövérlányok úgy álltalaban.
Van néhány csaj aki tetszik,de ott sem mindegy mennyi az annyi.kb 20kg plusz az még egész jólehet...ha az átlag(~50kg).
Addig sem hizlalnám a csajom. És biztosan nem engedném,hogy többlegyen.
Tapasztalaotom szerint ez mindeg átcsap nem biztos,hogy extrém mértékben de biztos hízás lesz belőle.
Én ilyen férfi vagyok, mint akiről beszélsz. 😇
Nem tagadom, vonzanak a telt lányok, a nagyon kövérek is, de fontos hogy legyen alakja, ne folyjon nagyon szét.. Ezért egy 90-120 kgs nő nekem tökéletes, bár egyéne válogatja, voltam már majdnem 180 kilós hölggyel is aki nagyon szép és arányos volt..
29/F
21F Valamilyen szinten akármilyen súlynál van sex appeal, de az inkább olyan mint a világ legnagyobb mellű nője. Látványosnak látványos, de annyira egyoldalú, hogy sok másfajta vonzalom mentén ront.
Szóval a való világban kompromiszumokat kell vállalni, nem csak a saját vágyaid és a külvilág között, hanem az egyes vágyaid között is. Hosszú távon nagyon nem attraktív ha valakinek a súlya akadályozza a mobilitását, és úgy álltalában függővé teszi valaki mástól, nem beszélve a mentális problémákról amiket az ilyen függőség okoz.
Pusztán esztétikai szinten is, egy bizonyos súly felett a kövér test elveszti a gömbölyűségét, és "szétfolyik" ahogy mondják. Persze ez alkata válogatja mikor. De úgy 70-100kg között úgy gondolom bőven van fétis appeal, anélkül hogy a súlya eluralná az élete minden részét.
Talán a legnagyobb probléma hogy az ember nagyon másképp érez erről felizgulva mint józanul. És még a BDSM-ben helyben lehet váltani szerepek között, ezzel a fétissel állandóan együttkell élni. És nagyon undorítónak érezném magam ha én beszélnék ráegy lányt a hízásra, aztán nekem lennének kétségeim és tartanám túlkövérnek, csak mert épp nem áll fel annyira. Szóval a legkevesebb amit tehetek az az hogy alapvetően nem kéne hogy beleszólásom legyen a súlyába vagy az étkezési szokásaiba a fétiseim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!