Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a háj- és hízásfétist bevallani vagy titkolni a jobb a nő előtt?
Az átlagosnál 30-40 kilóval kövérebb alkatú nők vonzanak a legjobban. Emellett túlzott mértékben felizgat szexuálisan a kövérség-hájasság, nemcsak a látvány-tapintás, hanem csak ha beszélnek is róla. Ezen kívül külön izgat az is, ha egy nő hízik és kövérebb lesz.
Tudom, hogy ezek a dolgok a betegesség határán vannak, és igyekszem korlátozni ezeket. Nyilván teltebb nőkkel ismerkedem, de nem akarom az ismerkedést nagyon beszűkíteni a testiség miatt: az a tapasztalatom, ha már megvan egy bizonyos duciság a nőnél, akkor nincs hiányérzetem akkor sem, ha amúgy a sokkal kövérebb még jobban tetszene (volt barátnőm pl. 170 centi és 72 kiló volt, ami nem olyan sok).
Akár kicsit, akár nagyon duci barátnőm volt eddig, senkivel sem beszéltem arról, hogy milyen mértékében mozgat a hájasság vagy a hízás. Attól tartok, hogy betegesnek, taszítónak gondolnának, és úgy vagyok vele, hogy mivel ilyen téren úgyis fegyelmeznem kell magam, ez bizonyos értelemben az én privát problémám.
Mit gondoltok, célszerű ez a hozzáállás? Vagy érdemes - ha nem is a kapcsolat elején - beszélni erről a lánnyal? Melyik okoz kisebb problémát?
24/F
(Egy megjegyzés: Meglepően sok ilyen témájú kérdés van ezen az oldalon. De nekem az a benyomásom, hogy extrém ritka ez a vágy, ezért is nehéz kommunikálni.)
Elmondhatod nekik, hogy teltebb alak vonzó számodra, ezt nem veszi senki zokón, max nem hiszi el.
A hízás-fétish viszont kerülendő. Ezek a túlsúlyos nők majdnem minden esetben szeretnének vékonyak lenni. Nem örülnének neki, hogy te még tovább hízlalnád. Egyébként meg ne akarj ilyen sorsot a párodnak, mert a túlsúly által okozott betegségek listája nagyon hosszú.
"Egyébként meg ne akarj ilyen sorsot a párodnak, mert a túlsúly által okozott betegségek listája nagyon hosszú."
Pontosan...
"
Nem örülnének neki, hogy te még tovább hízlalnád. Egyébként meg ne akarj ilyen sorsot a párodnak, mert a túlsúly által okozott betegségek listája nagyon hosszú.
"
Jaj nem, nincs erről szó. Tisztában vagyok vele, amit írsz. Sosem "hizlalnék" senkit. Egyszerűen felizgat, ha egy nő hízik, és az is, ha eléggé kövér. Erről nem tehetek, csak annyit, hogy próbálok minél kevésbé foglalkozni ezzel. A kérdés, hogy érdemes-e ezt kommunukálni. Talán nem...
Szerintem föl kellene vállalnod önmagad, függetlenül attól hogy ez káros-e vagy sem. Én ugyanebben a cipőben vagyok, csak kicsit több tapasztalattal. direktben még nem hízlaltam egyetlen nőt sem, de "tudat alatt" elengedik magukat és híznak a lányok. (Ezt általában hagyom, de ha valami eü. probléma lép fel akkor figyelmeztetem az illetőt rá.) Ha meg sem próbálod, akkor örökké kísérteni fog téged ez a vonzalom.
30/F
Vannak ilyen oldalak mint például a feabie.com
Magyarok is vannak fent. Érdemes szétnézni.
Én a grommr.com-on vagyok fent, az is ugyanilyen oldal, csak srácoknak.
Hidd el, jópáran vagyunk akiknek ez a vonzó, a háj, a pocak, a hízás.
Nem olyan ritka dolog ez csak sokan nem ismerik és így "titkolják" ezt az énjüket.
30f
Ez nem, olyan amit titkolni kéne. Egyrészt mert egy idő után észre veszik a lányok hogy nem akarod hogy fogyjanak. Amit MINDEN NŐ AKAR!!!
Aztán ha találsz egy dagi csajt akinek jó dagiként annak meg elmondhatod hogy szereted a háját. Örülni fog neki hogy tetszik neked úgy ahogy van.
Haramdrészt nincs az a nő aki elkezd fogyni és a te kedvedért abbahagyja. Akkor viszont elkell mondanod,ha normálisan akarsz vele viselkedni.
Súlyosan elhízott nőként írom, hogy szerintem nem kell ezt eltitkolni de mindenképp finoman adagold. Az eljén elég annyit mondanod, hogy számodra vonzó a külseje. Aztán ha komolyabbra fordul a dolog előbb-utóbb úgyis kiderül, akkor pedig érdemes inkább egyesen elmagyarázni, hogy hogyan is működik nálad ez a dolog.
Engem például nem zavarna, ha a páromnak hasonló fétise lenne, abban az esetben, ha azt nem akarja rámeröltetni és nem csak a kövérségem miatt lenne velem kapcsolatban.
Sok elhízott (főleg a kórosan elhízott) embernek étkezési zavara van és/vagy nincs egészséges kapcsolata az étellel. Bármilyen külső behatás ezt mégjobban súlyosbíthatja. Ezért szerintem pl nem lenne etikus egy 120 kilós, ételfüggőt hízlalásra motiválni. De mint írtad, ez nem is célod, ezért szerintem nincs probléma, ha nyílt lapokkal játszol.
Totál megértem a kérdezőt, én is ilyen vagyok. Nem akar Ő rosszat..Nézz szét az utcán, hány nő van elhízva 100-120-130 kilósra, és hány nőt lát az ember, aki ilyen kövéren is literes kólával és édességgel-hamburgerrel mászkál, szóval eszében sincs fogyni, eszik, mert szereti a hasát.
Ő egyszerűen csak vele, mellette akar lenni egy nőnek, aki végigmegy ezen a folyamaton hónapok-évek alatt, szóval amíg 70 kilósból elhízik 130 kilósra. Nem Ő biztatja, eteti, stb, simán csak társa akar lenni az életben.Nem nagy dolog.
Az élet igazságtalan. Hiszem azt, hogy aki férfinak a párja-házastársa a kapcsolatuk alatt hízik 20-40 kilót, ott 10 ből 9 férfi nagyon nem örül ennek, 5 meg egyenesen rosszul van ha ránéz a meztelen párjára és hurka, lógó háj mindenhol.
Ő nem lenne rosszul, hanem becsülné, szeretné, dicsérné. Büszke lenne rá, milyen szexi kövér a párja, milyen sokat eszik, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!