Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a háj- és hízásfétist bevallani vagy titkolni a jobb a nő előtt?
Az átlagosnál 30-40 kilóval kövérebb alkatú nők vonzanak a legjobban. Emellett túlzott mértékben felizgat szexuálisan a kövérség-hájasság, nemcsak a látvány-tapintás, hanem csak ha beszélnek is róla. Ezen kívül külön izgat az is, ha egy nő hízik és kövérebb lesz.
Tudom, hogy ezek a dolgok a betegesség határán vannak, és igyekszem korlátozni ezeket. Nyilván teltebb nőkkel ismerkedem, de nem akarom az ismerkedést nagyon beszűkíteni a testiség miatt: az a tapasztalatom, ha már megvan egy bizonyos duciság a nőnél, akkor nincs hiányérzetem akkor sem, ha amúgy a sokkal kövérebb még jobban tetszene (volt barátnőm pl. 170 centi és 72 kiló volt, ami nem olyan sok).
Akár kicsit, akár nagyon duci barátnőm volt eddig, senkivel sem beszéltem arról, hogy milyen mértékében mozgat a hájasság vagy a hízás. Attól tartok, hogy betegesnek, taszítónak gondolnának, és úgy vagyok vele, hogy mivel ilyen téren úgyis fegyelmeznem kell magam, ez bizonyos értelemben az én privát problémám.
Mit gondoltok, célszerű ez a hozzáállás? Vagy érdemes - ha nem is a kapcsolat elején - beszélni erről a lánnyal? Melyik okoz kisebb problémát?
24/F
(Egy megjegyzés: Meglepően sok ilyen témájú kérdés van ezen az oldalon. De nekem az a benyomásom, hogy extrém ritka ez a vágy, ezért is nehéz kommunikálni.)
Szerintem érdemes minél előbb tisztázni az ilyen dolgokat.
Megértem,ha nem egyből de én minél előbb elmondanám a barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!