Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudtátok, hogy attól, mert valaki szép, még nem
lesz jobb vele a sex, se a kapcsolat?
Ez tény, viszont természetes, hogy olyan párt keres az ember, akit külsőleg is vonzónak talál. Ezzel pedig semmi probléma nincs, amíg nem a külső az elsődleges szempont.
A barátom számomra minden szempontból tökéletes, ideértve a külsejét. A kölcsönös külső vonzalom szerintem a szexnek fontos része, de az biztos, hogy vágynövelő. Amit a leírásban írsz, az tény, mi is tapasztaljuk (bár még mindig huszonévesek vagyunk), de mégiscsak jobb, ha külsőleg is vonzó a párod. Amolyan extra.
2021. aug. 14. 13:38
Eh? Ha valaki ronda, általában el se jut párkapcsolatig, vagy legalább szexig. Persze, itt állandóan azt hangoztatják a férfiak, hogy a ronda nőkek is megdugnának, de igazából a ronda, sikertelen pasik ezerszer inkább maradnak egyedül vagy mennek prostihoz, mint hogy akárcsak szóbaálljanak egy ronda nővel, akinek esetleg a személyiségét megkedvelhetnék és kialakulhatna valami.
2021. aug. 14. 13:45
3/13 A kérdező kommentje:
Egy nagyon ronda nőből is lehet közepes külsőre, ha odafigyel és talál magának párt. A Szép nők is onbizalomhoanyosak, csak őket sokan megkornyekezik, de ez nem eredmény, csak a hiusagot táplálja. Ha egy nő rendben van magával, az sugárzik róla és vonzóvá teszi. Tudom, ez itt a nehézség, hogy hogyan legyen önértékelés rendben egy rondabb nőnek, (vagy akarkinek) de ez a téma kimeritene az itteni kereteket. Minden esetre, nem csak előny a szépség, főként nem a szexben. (mondom ezt úgy, hogy 32 éves jóképű férfi vagyok, a párom jó egy tizessel több.)
Nekem inkább a szépség kell, nem a szex. Szóval inkább szép nő és nincs szex, mint ronda nő de jó szex.
2021. aug. 14. 14:04
"Egy nagyon ronda nőből is lehet közepes külsőre"
Nyilván, ha vannak felesleges tízmilliói plasztikai műtétekre. De Magyarországon ezek a beavatkozások csak a felsőbb osztályok számára alapvetők. Nem túl jó anyagi helyzetű családból származó alsó-középosztálybeli egyetemistaként jelenleg nincs sok opcióm a külsőm javítására az alapvető dolgokon kívül (mozgás, smink, megfelelő bőr- és hajápolás, műszempilla, csinosabb fast fashion ruhák), majd talán 10 év múlva, addigra meg már idős leszek, és nem tudom bepótolni, ami tizen- és huszonévesen kimaradt...
2021. aug. 14. 14:09
6/13 A kérdező kommentje:
#4 aláirom, a szépség olyan, mint a drog. De nem vágyok benne biztos, hogy emiatt akkor az emberiség 90%-nak szenvednie kéne(kB ez az arány tér el az általános szepsegidealtol). Vagy rendelkezik egyfajta szépséggel minden ember, vagy nem mindenki született kapcsolatra, s nem ez az élet értelme, vagy eltolodott az ertekrendunk...
Miért ne tudnád, az élet 30 felett kezdődik, azelőtt csak vegetál az ember.
2021. aug. 14. 14:12
A szépség nézőpont kérdése.
A szex tapasztalat és odaadás kérdése.
2021. aug. 14. 14:16
9/13 A kérdező kommentje:
5# privátban is írtam, de itt is, szerintem nem lehetsz te olyan ronda, mint ahogy ezt következtetni velnenk.
Inkább szèp nővel jó szex. Ha szép vagy csúnya az semmit nem jelent. Azért egy szép nőt jobban kívàn az ember
2021. aug. 14. 14:41
Kapcsolódó kérdések: