Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tudtátok, hogy attól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudtátok, hogy attól, mert valaki szép, még nem lesz jobb vele a sex, se a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Ezt batoritasnak szánom. Minél jobban öregszik a párom, annál jobb vele a sex, mert egyre jobban ismerem és szeretem.

2021. aug. 14. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez tény, viszont természetes, hogy olyan párt keres az ember, akit külsőleg is vonzónak talál. Ezzel pedig semmi probléma nincs, amíg nem a külső az elsődleges szempont.

A barátom számomra minden szempontból tökéletes, ideértve a külsejét. A kölcsönös külső vonzalom szerintem a szexnek fontos része, de az biztos, hogy vágynövelő. Amit a leírásban írsz, az tény, mi is tapasztaljuk (bár még mindig huszonévesek vagyunk), de mégiscsak jobb, ha külsőleg is vonzó a párod. Amolyan extra.

2021. aug. 14. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Eh? Ha valaki ronda, általában el se jut párkapcsolatig, vagy legalább szexig. Persze, itt állandóan azt hangoztatják a férfiak, hogy a ronda nőkek is megdugnának, de igazából a ronda, sikertelen pasik ezerszer inkább maradnak egyedül vagy mennek prostihoz, mint hogy akárcsak szóbaálljanak egy ronda nővel, akinek esetleg a személyiségét megkedvelhetnék és kialakulhatna valami.
2021. aug. 14. 13:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Egy nagyon ronda nőből is lehet közepes külsőre, ha odafigyel és talál magának párt. A Szép nők is onbizalomhoanyosak, csak őket sokan megkornyekezik, de ez nem eredmény, csak a hiusagot táplálja. Ha egy nő rendben van magával, az sugárzik róla és vonzóvá teszi. Tudom, ez itt a nehézség, hogy hogyan legyen önértékelés rendben egy rondabb nőnek, (vagy akarkinek) de ez a téma kimeritene az itteni kereteket. Minden esetre, nem csak előny a szépség, főként nem a szexben. (mondom ezt úgy, hogy 32 éves jóképű férfi vagyok, a párom jó egy tizessel több.)
2021. aug. 14. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a szépség kell, nem a szex. Szóval inkább szép nő és nincs szex, mint ronda nő de jó szex.
2021. aug. 14. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:

"Egy nagyon ronda nőből is lehet közepes külsőre"

Nyilván, ha vannak felesleges tízmilliói plasztikai műtétekre. De Magyarországon ezek a beavatkozások csak a felsőbb osztályok számára alapvetők. Nem túl jó anyagi helyzetű családból származó alsó-középosztálybeli egyetemistaként jelenleg nincs sok opcióm a külsőm javítására az alapvető dolgokon kívül (mozgás, smink, megfelelő bőr- és hajápolás, műszempilla, csinosabb fast fashion ruhák), majd talán 10 év múlva, addigra meg már idős leszek, és nem tudom bepótolni, ami tizen- és huszonévesen kimaradt...

2021. aug. 14. 14:09
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 aláirom, a szépség olyan, mint a drog. De nem vágyok benne biztos, hogy emiatt akkor az emberiség 90%-nak szenvednie kéne(kB ez az arány tér el az általános szepsegidealtol). Vagy rendelkezik egyfajta szépséggel minden ember, vagy nem mindenki született kapcsolatra, s nem ez az élet értelme, vagy eltolodott az ertekrendunk...
2021. aug. 14. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért ne tudnád, az élet 30 felett kezdődik, azelőtt csak vegetál az ember.
2021. aug. 14. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A szépség nézőpont kérdése.

A szex tapasztalat és odaadás kérdése.

2021. aug. 14. 14:16
 9/13 A kérdező kommentje:
5# privátban is írtam, de itt is, szerintem nem lehetsz te olyan ronda, mint ahogy ezt következtetni velnenk.
2021. aug. 14. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Inkább szèp nővel jó szex. Ha szép vagy csúnya az semmit nem jelent. Azért egy szép nőt jobban kívàn az ember
2021. aug. 14. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!