Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csak kaland,alkalmi kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak kaland,alkalmi kapcsolat van egy civil és egy ismertebb ember között,arról jobb ha pl közeli barát,rokon se tud?

Figyelt kérdés

Egy civil pasi és egy nála idősebb ismertebb nő ha összejárnak de nem komoly kapcsolatban vannak,arról jobb ha alig tudnak mások,rokonok,barátok is vagy fölösleges titkolózni mert előbb utóbb úgy is kiderül?

Én a civil pasi vagyok mielőtt valaki kérdezné.

2021. nov. 30. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha nem tudnak róla, de minek is hiresztelni!
2021. nov. 30. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem ismertebb emberről van szó akkor tudniuk kellene róla? A diszkréció, az omerta belülről (kellene) jön(nie), akár ismert, akár nem ismert a partnered.

Ja és attól hogy ismert ember NEM derül ki automatikusan, a bulvármédia nem így működik (előre megrendelt cikkek vannak, a politikusok meg a kölcsönösen hallgatunk egymás bizonyos ügyeiről elve alapján nem mártják be a másik felet mert elég soknak van vaj a füle mögött ezen a téren).

2021. nov. 30. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért, te a húgodnak meg uncsitesóidnak szoktad mutogatni, hogy kivel dugsz vagy mi? Fura fazon vagy.

Közeli barátokat megértem, bár sokszor az ember nekik se mutogatja kit baszott meg éppen. Minek is tenné

2021. nov. 30. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!