Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elèlvezni. Miért?
Figyelt kérdés
Stabil párkapcsolatom van, 35 èves nő vagyok, elèg sok a szex. Eddig nem volt gond, alkalmanként 2-3 orgazmusom is volt. Mostanàban viszont, nagyon nehezen, vagy egyàltalân nem tudok elèlvezni. Mi lehet az oka? Lehet erre valamiféle vitamint szedni hogy jobb legyen? Köszönöm a vàlaszokat előre is.2022. febr. 1. 22:41
1/7 anonim válasza:
Szedhetsz vitamint az fontos, de ezen nem fog segíteni... pszichés blokk akadályozza, hogy de hogy mi azt biz' ennyi infóból amit leírtál egy pszichológiai konzílium sem találja ki.
2/7 anonim válasza:
Valóban nehéz lenne ennyi információból hasznos tanácsot adni, főleg úgy, hogy mi csak egyszerű kommentelök vagyunk és nem szakemberek.
Én arra tudok gondolni, hogy talán kezd egyhangú, megszokott lenni. Nincs változatosság. Nincs olyan, ami jobban felizgatna. Lehet a partner is már nem annyira aktív irányodban. Szóval, ez jutott eszembe hirtelen.
3/7 StevenUp válasza:
Munkahelyi stressz, étrend vagy életmódváltás, új impulzusok bármi okozhatja ezt. Ennyiből nehéz megmondani, és ha minden ismeretlent elénk társz akkor sem biztos hogy olyan választ kapsz amitől feltétlenül megnyugodnál
4/7 anonim válasza:
Lehet h megcsal a párod és valami megváltozott köztetek
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló és nekem a vagy csökkenést valószínűleg pajzsmirigy betegség okozza. Nálad is lehet ilyen is a háttérben.
6/7 anonim válasza:
A megszokás a kapcsolatban is hozhatja ezt. A megszokott póz, helyszín, időszak. Mivel minden ugyanaz a szexben mint 10 éve már, nincs benne izgalom, nincs újdonság.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2022. febr. 2. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!