Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elélvezni egy lánynak? Soha nem volt orgazmusom?
Csikló ingerlésekor mindig remegni kezdenek a lábaim, úgy érzem, össze kell húzodjak, nem kapok levegőt stb.
A partnerem pedig csodálkozik, hogy miért nem élvezek el. Pedig én mindig azt hittem, hogy ilyenkor orgazmusom van.
A férfiak érzik, amikor a nőnek orgazmusa van?
Dehogy érzik. Max azt érezhetik, hogy valakiknél van ilyenkor ritmikus hüvelyösszehúzódás (de ez sem mindenkinél, pl. hüvelyi orgazmusnál nekem soha).
Ellenben azt jó volna tisztázni, hogy van kicsi, közepes, nagy orgazmus. Ha te úgy érzed, és csak érzed, de nem tudod biztosra, hogy orgazmusod van, simán lehet, hogy csak mini van.
Azt megérzed ha elélvezel. Akár mekkora az orgazmus, kicsi vagy nagy, érezni fogod, hogy ott vagy. Addig felfelé ível az érzés, olyankor pedig van egy pillanat, majd elkezd lefelé ívelni, megnyugodni a tested. Vele a lelked is.
Ha csiklóizgatáskor nem mész el, csak odáig jutsz el, hogy remeg a lábad, a mindened, úgy érzed nem bírod már tovább, akkor menjetek tovább, és hatoljon be. Vagy segítsen rá ujjazással. Mindegy, de kell a hüvelyi inger is valószínűleg.
Lehet h elélvezel csak az érzés erős az orgazmusod meg gyenge.
Nálam legalábbis így szokott lenni szexnél.
Masztinál meg megint teljesen mást érzek..
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!