Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14-15 cm hosszú pénisz tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 cm hosszú pénisz tud sok lenni? Van olyan lány akinek fájna ha keményen megdugnák egy ekkorával?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 19:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Mi az, hogy sok? Szerintem ez kb átlagos..
2022. jan. 28. 19:17
 2/26 anonim ***** válasza:
53%
Akkor én vagyok a tipikus nehéz eset. 17-18cm farok,és a kutyapóz a kedvencem. (sajnos kevés nővel találkoztam,akinek szintén ez a kedvence pedig tudom,hogy létezel valahol drága!!!!!) :DDD
2022. jan. 28. 19:18
 3/26 anonim ***** válasza:
52%
En mehszajamat bokdosk
2022. jan. 28. 19:18
 4/26 anonim ***** válasza:
77%

Sok tud lenni ha elég vastag mellé

F28

2022. jan. 28. 19:19
 5/26 anonim ***** válasza:
77%
Igen, vastagsággal tudsz fájdalmat okozni.
2022. jan. 28. 19:22
 6/26 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a hossz is tud kellemetlen lenni, ha épp nem vagyok nagy farokhoz szokva. Pl jelenleg a 15 centis dildom nem megy be tövig. De volt olyan partnerem, akinek nagy mérete volt és hozzá tudtam szokni. Utána emlékszem, hogy egy kisebb farkú pasival voltam és semmit se éreztem szegényből. Utána hozzászoktam ahhoz is és még néha tudott is kellemetlen lenni.

Magyarul változó, minden nő tud alkalmazkodni bizonyos keretek közt kisebb és nagyobb mérethez.

2022. jan. 28. 19:27
 7/26 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen átlagos, de embere válogatja hogy neki mekkora a megfelelő. Nekem pl elég nagy méretem van, volt olyan randim ahol szexeltünk volna de egyszerűen nem ment be pedig nagyon nedves volt, hiába nyalták ujjaztam, egyszerűen nem tudtam betolni.. elég kellemetlen volt
2022. jan. 28. 19:54
 8/26 anonim ***** válasza:
24%

Igen ezt én is észrevettem, hogy a nők tudnak ilyet, de tudomásom szerint ez érzelmi alapon működik, ahol nagyon erős mély érzelmek játszanak főszerepet, akkor a nő az adott partner méretéhez "méretezi" a hüvelyét.

És ezért van az, hogy a jelenlegi paromban a 17-es farkam szó szerint beleesik és sehol nincs a hüvelye vége. Mert biztos nem szerelmes belém.

Amúgy kérdező ezzel a mérettel nem hiszem, hogy tudnál valós fájdalmat okozni a nőknek. Pl a jelenleginek én sem tudok.

2022. jan. 28. 20:02
 9/26 anonim ***** válasza:
Jah nálam is volt egyszer egy ilyen ,nekem is kellemetlen volt. Csóri csaj nagyon akarta meg én is de elég fiatal volt és nem akart bemenni. :D
2022. jan. 28. 20:02
 10/26 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne már olyan nő, akinek az sok lenne. Én speciel 1 kivétellel még csak olyan nővel találkoztam, akinek nem lehetne tövig nyomni még valszeg 12őt sem.
2022. jan. 28. 20:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!