Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 cm hosszú pénisz tud sok lenni? Van olyan lány akinek fájna ha keményen megdugnák egy ekkorával?
Sok tud lenni ha elég vastag mellé
F28
Nekem a hossz is tud kellemetlen lenni, ha épp nem vagyok nagy farokhoz szokva. Pl jelenleg a 15 centis dildom nem megy be tövig. De volt olyan partnerem, akinek nagy mérete volt és hozzá tudtam szokni. Utána emlékszem, hogy egy kisebb farkú pasival voltam és semmit se éreztem szegényből. Utána hozzászoktam ahhoz is és még néha tudott is kellemetlen lenni.
Magyarul változó, minden nő tud alkalmazkodni bizonyos keretek közt kisebb és nagyobb mérethez.
Igen ezt én is észrevettem, hogy a nők tudnak ilyet, de tudomásom szerint ez érzelmi alapon működik, ahol nagyon erős mély érzelmek játszanak főszerepet, akkor a nő az adott partner méretéhez "méretezi" a hüvelyét.
És ezért van az, hogy a jelenlegi paromban a 17-es farkam szó szerint beleesik és sehol nincs a hüvelye vége. Mert biztos nem szerelmes belém.
Amúgy kérdező ezzel a mérettel nem hiszem, hogy tudnál valós fájdalmat okozni a nőknek. Pl a jelenleginek én sem tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!