Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú jól néz ki akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú jól néz ki akkor kb bármelyik lányt fel tudja szedni aki megtetszik?

Figyelt kérdés
Olyan jó lehet ez. Én egy lánynak sem kellek. Jó lehet olyan fiúnak aki bejön a lányoknak. Sok helyes tini fiút szoktam látni, gondolom ők minden nap tudnak szexelni.
ma 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
80-90%ban igen...de 25 felett már kell az egzisztencia és a bankkártya is, hogy ez az arány megmaradjon. F.
ma 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem elég a jó kinézet.

Kell a kisugárzás, a jó duma is.

Engem egy nagyon helyes pasi akart felszedni azzal a dumával, hogy "szia, jössz dugni?"

Hát bármilyen helyes is volt ettől több kell ahhoz, hogy ágyba vigyenek....

ma 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Sajna igy van. A jo kinezet a legfontosabb mert az az elso lepes ahhoz, hogy egyaltalan radnezzenek es ne at rajtad. Ha ez megvan akkor mar fontos, hogy ertelmes legyel. Ha ez is megvan akkor meglesz a siker.

Sajna k.va nagy szerencsed kell legyen ha a kinezeted atlagos vagy az alatti meg akkor is ha amugy inteligens es jofej vagy.

ma 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem. Koránt sem. Viszont én se nézek ki túl jól, mégis voltak sikereim nagyon szép és okos csajoknál is.
ma 15:02
 5/9 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz, nem elég a kinézet
ma 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:

A jó kinézet önmagában nem napi szexre elég hanem kb félévente

Kb ilyen gyakran jövök be annyira egy lánynak hogy ne kelljen túl sokat hozzátenni hogy szex legyen. Ami persze sokkal több a nullánál de korántsem az a kategória ahogy elképzeled

Az meg a másik hogy ha egy lánynál sok jó pasi próbálkozik akkor ez már nem lesz semmiféle előny és mással kell kitűnni

ma 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az #1 írja. Alapvetően biztos a siker ha nem egy szerencsétlen.
ma 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én átlag fickó vagyok, mindig is az voltam. Több siker, kevés kudarc. A fellépés, duma, közvetlenség volt a sikrek kulcsa.
ma 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Helyes vagyok meg magas,szoval nem szoktak elutasítani
ma 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!