Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14-15 cm hosszú pénisz tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 cm hosszú pénisz tud sok lenni? Van olyan lány akinek fájna ha keményen megdugnák egy ekkorával?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 19:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet Alfa, hanem biztos. Biológia órán nem aludni kellett volna, no meg, azért felnőtt emberként azt hinné az ember, hogy tudod miképp működik a suna. Azért meredek, hogy a farkad bele akarod dugni, de ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában! Utoljára ilyet 12évesektől hallottam, esküszöm!
2022. jan. 28. 20:34
 22/26 anonim ***** válasza:
Rövid hüvelyem és hátra hajló méhem van, ha kemény a szex ezzel is lehet fájdalmat okozni.
2022. jan. 28. 20:52
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

Na amit a #22 ír, akkor én ezt kajaltam be, mert van rövid meg hosszú hüvely is és akkor lehet, hogy én eddig csak rövid hüvelyű nőkkel voltam és a jelenleginek hosszú a hüvelye, ezért nem érzem soha a végét. Mert vastagságra is néha alig megy be, de hosszra meg beleesek.

De akkor itt az érzelmek szart sem csinálnak? De ez tök illúzió romboló...akkor ez kb totó, mert akinek hosszú akkor az rövidebb sose lesz, tehát akinek 14-15 centis farka van és ha szerencsetlensegere egy hosszú hüvelyű nővel jön össze akkor soha nem fogja elérni a nőnek a hüvelyenek a végét. Erre maximum egy rövid hüvelyű nővel lenne képes.

Tehát ismerkedeskor fontos szempont kell legyen, hogy akinek kisebb a farka, akkor inkább a rövid hüvelyű nők jelentkezzenek.

Most akkor már jól értem a dolgot?

2022. jan. 28. 21:06
 24/26 anonim ***** válasza:
92%

Az érzelmek annyit csinálnak, hogy izgalom hatására a hüvely jobban tágul. értsdt, ha erőszakolni akarod a puncit, akkor egyrészt ugyebár nedves sem nagyon lesz, másrészt nem lesz olyan hajlandó tágulni. Ergó, az érzelmekkel azt éred el, hogy a nőnek nem fog fájni.

Na de, olyan hülyeséget honnan szedhettél, hogy hozzád szűkül, azt elképzelni nem tudom :D

Sose hallottad amúgy, hogy fel kell próbálni a cipőt, mielőtt megveszed? Igen, eltaláltad. Nekem átlagos a méretem, voltam már olyan csajban, amiben szó szerint elveszett a farkam, azt hittem buszfordulóban vagyok. Pedig átlagos hosszúságú a farkam, a vastagsága pedig átlagon felüli. De volt már olyan is, hogy esküszöm megkellett kérdezzem 150x, hogy nem-e fáj neki. Végig tolni a 15-16cm-et eddig egyetlen csajban sikerült, pedig nem 18éves vagyok már.

2022. jan. 28. 21:13
 25/26 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi sületlenséget olvasni.

A hüvely mérete nem egyforma mint a férfiaknál a pénisz mérete.

A pénisz mérete erekció állapotában "csúcsra járatva" teljes izgalmi állapotban, ha nincs szervi baj fix méretű hosszúságra, vastagságra, termesztésen ha teljesen ki van fejlődve a férfi fizikailag már és nincs növésben. Létezik még "vér" ill "hús" farkú férfi nem hivatalosan fogalmazva. Azért van az, hogy egyik férfinak nyugalmi helyzetbe is viszonylag nagy a pénisze másiknak meg sokkal kisebb például. De erekcióban amikor áll mint a győzelmi zászló már lehet akár egyforma is méretben a két típus.

Nőkre rátérve ott elsősorban alkati kérdés mekkora a hüvely nyugalmi mérete: átmérőre, hosszúságra. Túlnyomó esetben tágul a hüvely behatolás után mert a férfi pénisze általában vastagabb mint a hüvely alap belső átmérője. Ha esetleg mégis a férfi pénisze sokkal vékonyabb mint a hüvely vastagsága. A nő végezhet speciális intim torna gyakorlatokat amivel idővel tudja még szűkíteni a hüvelye erdeit alap átmérőjét. Így tudja "érezni", ha nem olyan vastag a partner pénisz mérete esetleg. Ha nagyon vastag (szinte extrém) a partner pénisze a nő hüvelyéhez képest ott a nő szintén idővel képes lehet rá, hogy lazítson és kellő méretben tudja tágítani a hüvelyét a nagy mérethez. (A baba alapesetben a hüvelyen keresztül jön ám ki a külvilágba születik meg, szóval tud tágulni, ha nagyon muszáj.)

2022. jan. 28. 21:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Majdnem feltaláltad a spanyolviaszt 25.
2022. jan. 28. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!