Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy birkózó csajnak milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy birkózó csajnak milyen keze lehet?

Figyelt kérdés
Uh képzeld el, hogy a combjai között szorongatja a fejed, miközben a markával cibálja neked... Meddig bírnád? Felőlem meg is fojthatna, álom lenne egy ilyen helyzet.
febr. 15. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép. Csúnya férfias keze let.
febr. 15. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Seggszagú
febr. 15. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem sokkal jobban érdekel, hogy milyen a füle, birkózóknak mindig ilyen karfiolfülük van 🤮🤮

Amúgy a sportos női test nekem vonzó. Az ilyen izmos-testépítő azért már nekem se...

febr. 16. 00:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Testépítő ami full szálkás az nekem se. Esetleg max natural powerlifter. Az ilyen izmos thick csajok. Helen Maroulise pl. Ahhh. Összeroppanthatna a combjaival. Falmászó se lehet rossz.

Egyszer egy katonacsajt ismertem. Láttam kb akkor amikor belépett, és pár évvel később most év elején egy buliban. Aztarohadt... Olyan brutális háta meg combjai vannak hogy megölt. Sajnos esélytelen volt hogy bepróbálkozzak mert egy betegségből jövök ki és brutálisan le vagyok fogyva, abszolút slenderman vagyok lol.

febr. 16. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen erősebb, edzett csajoknál mindig elképzelem én is, milyen jól tudná verni a farkam, és erősen szorítani. Átlagos csajok nagyon hamar elfáradnak kézimunkázásban, és nem bírják eléggé szorítani.
tegnapelőtt 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Fuh közben még eszembe jutott vajon egy falmászó milyen lehet 🤣
tegnapelőtt 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!