Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagydarab birkozo pasival milyen lehet a szex?
Figyelt kérdés
privatokat nem kerek, csak ismerkedek egy jo ideje eleg nagydarab, szeles-vallas birkozo fiuval.. hat szerintem ennyire meg nem ereztem magam biztonsagban mikor egyutt setalltunk, mert hazakiser estenkent :) esetleg ha ugy alakul tovabb, akkor milyen lehet a szex ilyen fiuval? soha nem volt meg se sportos, se "kondis", se izmosabb baratom (vele se azert kavarok, nyugi), csak kivancsi volnek.jan. 11. 09:06
2/10 anonim válasza:
Hát valószínűleg jó az is. Nekem eddig a sportosabb palikkal mindig kaliberekkel másabb/jobb volt a szex.
4/10 anonim válasza:
Nézd meg 1-2 meccsét abban a szerkóban látszik mi van alatta. Hiába a nagy erős test ha egy pici kis kukaca van. Feltéve, hogy nálad számít a méret
6/10 anonim válasza:
Jártam eggyel, és ő nagyon jó szerető volt. Sokáig bírta, sokféle pózban, és hát a látvány sem volt utolsó (már akinek bejönnek a sportosabb pasik)
7/10 anonim válasza:
Biztos vastag a farka és sokáig is bírja
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
jan. 12. 21:58
9/10 anonim válasza:
Attól, hogy nagy darab, nem feltétlenül automatikusan a legszuperebb szerető, de van rá esély, hogy egy csomó olyan pózt sokáig fog bírni, amikről korábban nem is álmodtál. :)
30f
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek 🙂 hetvegen talalkozunk hosszabb idore.
jan. 14. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!