Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim, szexeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, szexeltetek már nagydarab dagi pasival?

Figyelt kérdés

Kinek volt ilyenben része? Izgalmas vagy inkább taszító volt a dolog?

Kortól függetlenül várom a véleményeket

2024. márc. 23. 06:23
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Dagadt vagyok, sose a külsőm nyert nőt, élvezik főleg azt hogy náluk nagyobb vagyok és ez már férfias. Akit taszít a kövér pasi az nem jut oda hogy le is feküdjön vele
2024. márc. 23. 06:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom nagydarab husis, mikor megismertem vékony volt. Akkor is szerettem és most is. A szex pedig nagyon jó vele.
2024. márc. 23. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de valószínűleg nem is kerülne rá sor, hacsak nem szeretnék bele fülig.

Mivel én igyekszem odafigyelni arra, hogy ne hízzak el, sportolok, így a szemem inkább a hasonló típusú férfiakra áll rá.

2024. márc. 23. 09:08
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, volt mackós partnerem, igazából semmi extra nem volt vele, max picit többet izzadt, ami nem mindig a legjobb, de hát ez ilyen.
2024. márc. 23. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer voltam egy magas nagydarab férfival de nem volt jó a szex, a hasa miatt alig tudta bedugni.
2024. márc. 23. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A bátyám 2 m magas, és 140-180 kg között mozgott a súlya. Mindig imádták a nők, simán volt annyi sikere mint nekem, aki átlag magasságú, és nem túlsúlyos.
2024. márc. 23. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak pénzért, jóval idősebb pasival. de annyira undorodtam tőle, hogy igazából ez valahogy átment valami furcsa izgató érzéssé és mindig többször nagy orgazmusokat éltem át miközben dugott.
2024. márc. 27. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a férjem nagydarab, pocakos, amikor megismertem nem volt az,de vonzott akkor is és most is. :)

A szex is jó vele.

2024. ápr. 1. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szexelnék, nekem a vékonyabbak, átlagosak tetszenek. 22N
2024. ápr. 2. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Imádom, ha egy hatalmas pasitest maga alá gyűr. Én is elég molett vagyok, szóval az a hatalmas pasitest tényleg hatalmas kell legyen...
szept. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!