Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14-15 cm hosszú pénisz tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 cm hosszú pénisz tud sok lenni? Van olyan lány akinek fájna ha keményen megdugnák egy ekkorával?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 19:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

8

"Igen ezt én is észrevettem, hogy a nők tudnak ilyet, de tudomásom szerint ez érzelmi alapon működik, ahol nagyon erős mély érzelmek játszanak főszerepet, akkor a nő az adott partner méretéhez "méretezi" a hüvelyét."

Ekkora baromságot, biológia órán sosem voltál? A hüvely izgalom hatására képes tágulni, és kész. Egyébként meg nem egy f4sz méretű lyuk tátong ott, mivel nagyon rövid idő alatt vissza is szűkül. Ennyi

2022. jan. 28. 20:06
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Hülyeség

2022. jan. 28. 20:07
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Isten bizony mondom, többség itt vagy soha nem látott puncit, vagy maximum annyira érdekelte, amíg megdugja...
2022. jan. 28. 20:08
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

12

Akkor húzzál vissza biológia órára, te szerencsétlen

[link]

2022. jan. 28. 20:08
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Oké, de akkor magyarázd már el azt, hogy előttem egy nő 20 centissel volt évekig, naponta többször szexeltek, meg elég vadul nyomták minden pózból. Mesélte, hogy volt sokszor mikor fájt neki a húszas.

Osszejott velem és nagyon szerelmesek voltunk és annyira az ideálja voltam, annyira "férfi" voltam a szemében, hogy több póz volt amit nagyon óvatosan kellett csinálnunk mert fájt nagyon neki. Én szerintem az érzelem miatt valahogy hozzám szűkült, hogy tudatalatt én voltam neki a "best".

Na, erre mondj már valamit akkor ha tudsz...

2022. jan. 28. 20:14
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem hozzád szűkült, te vadbarom állat, hát szerinted egy lófarok méretü lyuka van a csajoknak, ha előtte együtt voltak egy nagy farokkal? NEM ÉRTED, HOGY A VAGINA MINDIG "SZŰK", ÉS IZGALOM HATÁSÁRA TÁGUL? Ergó nem te hozzád szűkült, hanem mindenkihez tágul. Istenem, tipikus 12éves gondolkodás, amelyik azt hiszi, hogy a pina az örökre tág marad, ha megdugják...
2022. jan. 28. 20:16
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
15: a hüvelyizmai állapota nem mindenkinek ugyanaz!
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Töltsd már ki amúgy a Mensa IQ tesztjét Alfa gyerek, meglesz a 80? Kétlem!
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Hmm...hát lehet igazad van.
2022. jan. 28. 20:18
 20/26 anonim ***** válasza:
80%
Lehet kivétel vagyok, de nekem kevés egy ekkora méret. Párom méretéhez vagyok szokva, ami ennél jóval nagyobb (23 cm). Nekem azzal sem fáj. Barátnőimnek viszont bőven elég ekkora is. Szóval van olyan nő, akinek jó.
2022. jan. 28. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!