Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 cm hosszú pénisz tud sok lenni? Van olyan lány akinek fájna ha keményen megdugnák egy ekkorával?
8
"Igen ezt én is észrevettem, hogy a nők tudnak ilyet, de tudomásom szerint ez érzelmi alapon működik, ahol nagyon erős mély érzelmek játszanak főszerepet, akkor a nő az adott partner méretéhez "méretezi" a hüvelyét."
Ekkora baromságot, biológia órán sosem voltál? A hüvely izgalom hatására képes tágulni, és kész. Egyébként meg nem egy f4sz méretű lyuk tátong ott, mivel nagyon rövid idő alatt vissza is szűkül. Ennyi
Oké, de akkor magyarázd már el azt, hogy előttem egy nő 20 centissel volt évekig, naponta többször szexeltek, meg elég vadul nyomták minden pózból. Mesélte, hogy volt sokszor mikor fájt neki a húszas.
Osszejott velem és nagyon szerelmesek voltunk és annyira az ideálja voltam, annyira "férfi" voltam a szemében, hogy több póz volt amit nagyon óvatosan kellett csinálnunk mert fájt nagyon neki. Én szerintem az érzelem miatt valahogy hozzám szűkült, hogy tudatalatt én voltam neki a "best".
Na, erre mondj már valamit akkor ha tudsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!