Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy kistini (12-14 éves) elveszíti a szüzességét?

Figyelt kérdés
Akár lány, akár fiú. Szerelem? Miért nem tudtak várni? Kihasználás? Hogy került ilyen helyzetbe? Szeretethiány? Szülők tudtak róla? Ha ismertek ilyen esetet, mit tudtok róla mondani?

ma 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Mi a baj vele, ha 2 14 éves szerelmeskedik.
ma 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
A világ felgyorsult és túl hamar kerül olyan tartalom az útjába ami miatt kíváncsi lesz szexuálisan, ez kb kikerülhetetlen manapság. A baj akkor van ha a partnere idióta és nem vigyáz rá. Amúgy pedig felnőttnek kinéző de belül szeretethiányos depressziós emberek nevelnek valóban gyerekeket szóval ebből sok jó nem jön ki. Szájrapuszik otthon? Mesztelenkedés egymás előtt? K anyázás a gyerek előtt, megszégyenítés mások előtt...komplett idióta szülők rohangálnak odakint. Nézd meg az itteni kérdések többségét, ott az eredménye milyen magányos kétségbeesett gyereket lettek. F.
ma 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Szerelem
ma 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Hormonok.
ma 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Én 12 évesen izgattam puncit fogtam mellet és csókolóztam először.

Azért mert izgatott és érdekelt.

Viszont lehet más lett volna az élettörténetem ha apám nem alkoholista és nem lép le a születésemkor. Sose keresett de találkoztunk párszor a kocsmába mert odavitt gyerekként.

Anyám vert egészen addig míg ereje engedte, elhordott mindenféle szemétnek mióta az eszemet tudom.

Rengetegszer megalázott.

Na hát gondolom nem ilyen szexi választ vártál de nálam így történt.

ma 14:46
 6/10 anonim válasza:
100%

A gyerekekben már 10 éves korban erősen dúlnak a hormonok. Van aki ekkortól, de vannak akik sokkal hamarabb, /5 éves lány/ elkezdenek maszturbálni. Még nem tudja mi a szex, de szükségét érzi hogy megbirizgálja magát. Nem véletlen hogy sok gyerekanya van, aki tizenéves korában szül. Pl. Matiz papa lánya!

[link]

Sokat elárul ez a videó.

ma 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2

Mondjuk a meztelenséggel mi a gond? Természetesnek venni az emberi testet, nem tabusítani, nem szorongást, szegyenerzetet kiváltani vele, nem szexualizálni? A naturista családokban nincs is zűrzavar a gyerekek fejében ezzel kapcsolatban.

ma 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem azzal van baj, hogy szexet kívánják, hanem attól, hogy felelőtlenül ilyen fiatalon védekezés nélkül csinálják.
ma 15:49
 9/10 Eric Griffin ***** válasza:
55%
Iron chanel, nosika, nabu...
ma 15:55
 10/10 érdeklődő35 ***** válasza:
69%
A jóval idösebb részéről ott a kihasználása a hormonoktól túlfűtött, felnőttesen viselkedni akaró, esetleg szeretethiányos fiatallal szemben
ma 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!