Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan szolgáltatás ami kifejezetten a szüzekre és a kezdőkre specializálódik?
Eskü ha nő lennék és prostinak állnék és kifejezetten a szűzeket, kezdőket, ügyetleneket elégítenék ki.
1, pár perc alatt úgy is vége max kapna egy masszást.
2, nagyon sok szűz és kezdő van. halomra kereshetném magamat.
3, szebbé tenném a világot, hogy sok pasit meg tanítanék dugni. (uuhh.. ezt heteróként elég durva volt leírni. :D )
4, a szüzek nem olyan erőszakosak és nem akarnak maguk alá rendelni.
5, és nem is kúrnának szét
Ha bele gondolunk elképesztő nagy pénz lenne ebbe!
És direkt így hirdetném azon a bizonyos oldalon hogy "szűzoltó".
Rengeteg a szűz, kezdő, ügyetlen pasi. És ezek bármi pénzt megadtak volna hogy fejlődjenek. Én is régen nem mertem volna elmenni amikor szűz voltam prostihoz mert nem akartam béna lenni, de ha látom direkt úgy hírdet hogy szüzek is bátran jöhetnek stb stb. mentem volna mert akkor tudom, hogy nem ciki ha beégek. Tudom, hogy sokan úgy hirdetnek, hogy "szüzesség elvétel" de ez még sem ugyan az. Oda járnak profik, fél profik is.
Egy olyan nő kellene aki direkt ezekre utazik. Ismétlem: hatalmas pénz lehetőség van ebben. Egy szűzoltó nőhöz nagyobb bizalommal mente egy srác.
Ha van itt egy strigo vagy prosti akkor fontoljátok meg az INGYEN ötletemet. (Ja, és ha megcsináljátok akkor kérlek egy ingyenes tisztelet kőr hagy legyen már az enyém. Én adtam több milliós ötletet INGYEN minimum 1-2 kór lehetne ingyen. Itt írjatok rám, ha mehet a buli. Szívesen!)
A 20 -as válaszolónak mondom (meg persze annak aki olvassa :)
Igen-igen tudom, hogy a keresésnél be lehet azt pipálni, hogy szüzesség elvétel! De én nem erre gondoltam!
Hanem hogy van egy olyan rész, hogy „bemutatkozás”, Ha oda beírsz kifejezéseket, akkor a hirdető bemutatkozó szövegében fogja keresni azt a szót a rendszer.
És a valóság az, hogy ha rákeresel a szűz, vagy szüzesség vagy a tapasztalatlan szavakra, akkor a valóság az, hogy inkább arról írnak, hogy szüzek ne is keressék őket. És csak néhány ír arról, hogy ő kifejezetten szeretné, ha jönnének hozzá szüzek. Most néztem újra! Ez a néhány új lány csak pár napja van az oldalon. Tehát korábban őket nem láthattam. De a többség inkább arról ír, hogy ne keressék őket a szüzek.
Most biztos azt kérdezed miért csak azokat számoltam, akiknek a bemutatkozó szövegében is olvasni lehet arról, hogy fogad e szüzeket vagy sem…
Azért, mert azt gondolom bepipálni sok mindent lehet. De a bemutatkozó szöveg az, ami igazán fontos! Mert az mutatja meg igazán, hogy mit vállal a lány vagy sem...
Persze lehet úgyis nézni, hogy valaki bepipálja és akkor valóban sok lány vállal szüzet.
Valaki meg inkább abban hísz, ami le is van írva. Ez nézőpont kérdése…
De én most azokra gondoltam /gondolok, akiknek a bemutatkozó szövegében írbe is van valami a szüzekkel kapcsolatban. És ha így nézzük hát inkább arról írnak, hogy ne keressék őket
És mit gondolsz, miért nem akar egyik nő sem szüzeket? Neked nem gyanús? Páran leírtuk már az ellenvetésünk, de azt inkább meg se akarod látni.
Egy szűzzel sok macera van, főleg, ha még tanítgatni is kéne. Minimum dupla ár, vagy még több. Így még inkább lecsökkenne a vendégek száma. Sokkal egyszerűbb szopni egyet, meg nyögni párat szex közben, mint megjátszani nap, mint nap, vendégről vendégre, hogy empatikus vagy, megértő, mosolygós a 100. hülyével is. Meg újra és újra elmondani mit hogyan kell csinálni. Pedagógiai érzék sem árt. Ez szinte megfizethetetlen.
22 -es vagyok. 24 esnwk felelek most...
Hát ha már arról beszélgetünk, hogy milyennek kellene lenni egy bemutatkozásnak, én úgy látom egyre kevesebben fordítanak figyelmet egy jó bemutatkozása. Sőt sokan már nem is írnak. Csak ott van a szokásos kedves rosszlány vár szöveg, aztán annyi.
Én nem azt mondom, hogy mindenről írni kell, de ha én hirdetnék, én írnék is arról ha bevállalok olyasmit amit a többség nem. Legyenek azok szüzek vagy bármi más dolog…
De tudja manapság egy fiatal lány mi az a jó bemutatkozás?
Manapság egyre hervasztóbb bemutatkozásokat olvasni.
22 -es vagyok. Én meg azt mondom, hogy manapság már egy értelmes bemutatkozó szöveget sem tudnak írni sokan. Csak bepipálják a dolgokat a bemutatkozó résznél, aztán annyi! Kérdezem én! Ha már egy lány belevág ebbe, miért nem szán időt arra, hogy összeüssön egy normális bemutatkozást? Vagy ha már nem tud jól fogalmazni, akkor legalább lopjon másoktól mondatokat aztán úgy üssön össze valmit…
Beállíthat sokmindent a pipálgatós résznél, én akkor is azt lányt választom akinek jó a bemutatkozó szövege is.
Ha nem jó vagy nincs is bemutatkozás, akkor a bepipálgatós részt én már nem is nézem…
mellegleg lehet hogy 400 lehetőség lenn Pesten de bizony sokan élnek ám pesten kívül is. Ahogy én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!