Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányokon előfordulhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányokon előfordulhat olyan, aki csak elfogadja a pénzt, de utána nem nyújt semmilyen szolgáltatást?

Figyelt kérdés
Mondjuk látja a kuncsafton, hogy balek, félénk stb, és elhajtja szolgáltatás nélkül?

2021. dec. 5. 15:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Mindenhol minden előfordulhat, de a lányok alapvetően abban érdekeltek, hogy visszamenj hozzájuk legközelebb is, mivel ebből élnek.
2021. dec. 5. 15:39
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Minden szakmában jelen van ez a réteg, aki csak a lenyúlásra hajt, de nem lehet általánosítani. Vízvezeték szerelőből is van hazudozós, pénzlehúzó kókler, meg lelkiismeretes profi.
2021. dec. 5. 15:47
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Van ilyen. Úgy hívják: Feleség, vagy élettárs.
2021. dec. 5. 17:11
 4/23 anonim ***** válasza:
25%
Van, egyre több, mostanra kb a fele legalább ilyen.
2021. dec. 5. 17:44
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Ez szörnyű. Én is mostanában szeretnék menni. És akiket lementettem nézem vissza őket és látom, hogy törölték őket. Ez nagyon unfair így.
2021. dec. 5. 18:26
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Az önmagában nem jelent semmit, hogy "eltűnnek". A rosszlányok is havidíjas oldal, kevesen vannak akik folyamatosan hirdetnek.
2021. dec. 5. 18:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
#5: Én akkor szoktam törölni a hirdetésemet, ha sok visszajáró vendégem van, akik már hirdetés nélkül is jönnek. Nem értem, mi ebben az "unfair".
2021. dec. 5. 21:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Így semmi. Azt hittem a sok negatív dolog miatt törlik őket.
2021. dec. 5. 22:04
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Az előző hozzászólást csak megerősíteni tudom, habár velem még tényleges teljes lehúzás nem történt illetve jómagam még ekte etnikumhoz nem mentem el mert a simlis lehúzós magatartás egyértelműen rájuk jellemző, habár vannak kivételek. Én személy szerint a következőket tudom tanácsolni. Az egyik ,hogy régóta hirdetőhöz menny akinek van értékelése, de ott is vigyázz a féloldalas ömlengéseket látsz oldalakon keresztül az már gyanús, jártam olyan lánynál akinek százon fellül volt az értékelése ,rosz ugyan nem volt de korántsem nyújtott akkora élményt mind amikről beszámoltak sokan, volt pár nem elfogadott értékelése is amikben egy az egyben az általam tapasztaltak voltak leírva, de azt se feledjük hogy a lányok közt is van rivalizálás, szóval itt lehetnek lejárató szövegek. Következő tanácsom, csak retusált képekkel lévőt kerüld illetve ha a képeken nem látszik teljesen a lány. Pl bevált trükk náluk ,hogy ha el van tespedve felvesz egy egyrészes fürdőrucit félig háttal állva seggét kidomborítva fényképezi magát. A harmadik és egyben utolsó tanácsom pedig az ,hogy független oldalon is tájékozódj. PL Index fóruma illetve internationalsexguide külföldi oldal az ide látogató turisták beszámolói közt lehet keresődni. Remélem tudtam segíteni.
2021. dec. 6. 00:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. De nem jellemző. Azaz érdek, hogy vissza menj. A nem nyújt szolgáltatást inkább a minősége utal. Azaz valamiért nem tudod meghúzni:igénytelen,zavaro barinők a másik szobában. Ilyesmik.
2021. dec. 12. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!