Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányokon előfordulhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányokon előfordulhat olyan, aki csak elfogadja a pénzt, de utána nem nyújt semmilyen szolgáltatást?

Figyelt kérdés
Mondjuk látja a kuncsafton, hogy balek, félénk stb, és elhajtja szolgáltatás nélkül?

2021. dec. 5. 15:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%
#2-es: de ahogy ezekre a szakmákra, úgy lehet hogy a praostikra is igaz hogy a jók külföldön vannak, itthon maradnak a kóklerek :D
2021. dec. 12. 16:55
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
12es 2db cgny krva szomszedomban nem. Tom mi a "jok" 😘😂😂😂
2021. dec. 12. 17:13
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Elnézve a kìnálatot mindenhol vannak alja csajok. Aki itthon "lakás prosti" az inkább biztosra megy. Ez furán hangzik de ha itthon csinálja akkor van menekülő út. Ha kint ,az nagyobb anyagi és egyébb befektetést igényel ami nem biztos hogy megéri.

Plusz ha valami baja va akkor csak: egy bevándorló k_urva. Aki senkinek sem hiányzik...

2021. dec. 12. 17:13
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
Azért ez náluk jóval nagyobb valószínűséggel történhet meg, mint máshol. A negatív értékeléseket úgyse látják egyből, sokan meg se nézik. Eleve nem kapsz számlát, eleve feljelentés emiatt is macerásabb és eleve nem is fog foglalkozni ezzel semmilyen hatóság, míg mármilyen, tényleg szolgáltatást nyújtó vállalkozót jobban elő lehet venni ilyenért. Szóval őhozzájuk sokkal veszélyesebb menni ilyen szempontból, bármit tehetnek ellened, te meg kb. semmit ellenük, se bizonyítani nem tudnád, se semmi.
2022. jan. 1. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Aki úgy megy, hogy szüzesség elvételéz kéri, azt nagyon le tudják húzni. Megérzik azt, ha valaki bizonytalan, befolyásolható, nyámnyila, puhapöcs. Főleg a C kurvák tudnak pofátlanok lenni.

Eleve a fotókban nem nagyon lehet megbízni, a többség olyan fotoshoppolt képeket rak ki, hogy rá se ismersz. Amikor ajtót nyit a ragyás arcú, löttyedt mellű C asszony, akkor már késő. Ha nem fizetsz, akkor kijön a vigyázója, élettársa és elver. Akkor is, ha úgy hirdet, hogy a lakásban senki nincs rajta kívül. Mert ez is jellemző kamu, a többségnél igenis van valaki a lakás egy másik helyiségében. És ha problémázol, hogy kamu a fotó, nem hasonlít a nőre, alap dolgokat fizetős extraként akar eladni neked a csaj, akkor a pasija előjön és falhoz nyom.

2022. jan. 11. 15:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Voltam már több C prostinál,vannak normális szolgáltalók is közöttük,de ez a kevesebb. Én úgy vettem észre,hogy a C prostiknál főleg a falusi mélyszegénységben élő vagy ebből jövő iskolázatlan (általános sincs meg) szolgáltatók a problémásak akiket befogott a család vagy a kanCig. dolgozni,de akad mindig kivétel. Volt 1 C prosti akihez rebdszeresen jártam. Amúgy ilyen lehúzások,átverések stb. magyar prostiknál is előfordulnak,főleg ezeknél a szétplasztikázott,széttetovált,

Vip és hasonló idióta neveken hirdető szolgáltatóknál,de ezeknél is lehet kivétel.

Ha elmegyek egy új prostihoz akkor előtte a telefonban mondani fogom neki,hogy ha nem az a nő nyit ajtót aki a képeken van akkor szó nélkül lelépek.

2022. jan. 11. 18:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Persze ilyen mindenhol van. A jellemző az hogy flegma idegesìtően viselkedik kacaraszik, xar az ágyban nem nézrád semmi aktivitás csak kussban fexik.csak gyorsan megdugod vagy még az sem és csá.

De ha ebböl él akkor nem ez a jellemző hozzáállás,mert lehuzo értékelést adsz.

Olyanhoz kell menni akit értékelnek.

2022. jan. 12. 15:28
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nalam volt hogy egy oregasszony nyitott ajtot, pedig a hirdetesben egy jo fiatal no kepei voltak. El akartam huzni erre hivatkozva, erre a tarsaval egyutt ramzartak az ajtot, es azt mondtak hivjak a stricijuket ha nem fizetem ki az osszeget amiert keszulodott ram a holgy es az idejet raboltam. Kiabalnom kellett segitsegert hogy kiengedjenek, ok meg feltek hogy a szomszedok meghalljak. Meg volt olyan is hogy arra ment ki a jatek hogy lelankadjon. Ekkor direkt telefonalt meg az allo farokra rafogta h lankadt, ez igy nem fog menni. Minden mondatomba belekotott hogy lelankadjon. Meg kitalalta hogy zaklatom pedig csak konyorogtem neki hogy teljesitse a dolgat ha mar fizettem. Athivta sikitva a masik szobaban levo kollegait, rendesen korbe alltak es azt mondtak ha nem tunok el rendort hivnak. En erre negutottem oket sorba es vissza kaptam a penzem lass csodat. Ketszer probaltak lehuzni, egyszer sem sikerult.
2022. jan. 15. 10:07
 19/23 anonim ***** válasza:

És akkor megkérdezem ezek kik voltak?

És őket innentől kezdve elkerüljűk.

Aztán remélhetőleg éhen döglenek.

Marad a minőség.

2022. jan. 15. 14:55
 20/23 Dzsoki ***** válasza:
Kérdező! Nem fordul elő. Az igen,hogy szexelni mész és csak egy hüvelyben végzett önkielégítés lesz belőle. A barátnő a szomszéd szobábant,esetleg ki tudod zárni,ha figyelmesen olvasol. Vagyis,csak velem fogsz találkozni kitétel,valós szokott lenni. Továbbá van olyan,hogy stabil hirdetők. Innen érdemes válogatni! A kép is sokat elárul,de mielőtt mész,felhívod. Így már van valamilyen összképed.
2022. jan. 28. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!