Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányokon előfordulhat olyan, aki csak elfogadja a pénzt, de utána nem nyújt semmilyen szolgáltatást?
Elnézve a kìnálatot mindenhol vannak alja csajok. Aki itthon "lakás prosti" az inkább biztosra megy. Ez furán hangzik de ha itthon csinálja akkor van menekülő út. Ha kint ,az nagyobb anyagi és egyébb befektetést igényel ami nem biztos hogy megéri.
Plusz ha valami baja va akkor csak: egy bevándorló k_urva. Aki senkinek sem hiányzik...
Aki úgy megy, hogy szüzesség elvételéz kéri, azt nagyon le tudják húzni. Megérzik azt, ha valaki bizonytalan, befolyásolható, nyámnyila, puhapöcs. Főleg a C kurvák tudnak pofátlanok lenni.
Eleve a fotókban nem nagyon lehet megbízni, a többség olyan fotoshoppolt képeket rak ki, hogy rá se ismersz. Amikor ajtót nyit a ragyás arcú, löttyedt mellű C asszony, akkor már késő. Ha nem fizetsz, akkor kijön a vigyázója, élettársa és elver. Akkor is, ha úgy hirdet, hogy a lakásban senki nincs rajta kívül. Mert ez is jellemző kamu, a többségnél igenis van valaki a lakás egy másik helyiségében. És ha problémázol, hogy kamu a fotó, nem hasonlít a nőre, alap dolgokat fizetős extraként akar eladni neked a csaj, akkor a pasija előjön és falhoz nyom.
Voltam már több C prostinál,vannak normális szolgáltalók is közöttük,de ez a kevesebb. Én úgy vettem észre,hogy a C prostiknál főleg a falusi mélyszegénységben élő vagy ebből jövő iskolázatlan (általános sincs meg) szolgáltatók a problémásak akiket befogott a család vagy a kanCig. dolgozni,de akad mindig kivétel. Volt 1 C prosti akihez rebdszeresen jártam. Amúgy ilyen lehúzások,átverések stb. magyar prostiknál is előfordulnak,főleg ezeknél a szétplasztikázott,széttetovált,
Vip és hasonló idióta neveken hirdető szolgáltatóknál,de ezeknél is lehet kivétel.
Ha elmegyek egy új prostihoz akkor előtte a telefonban mondani fogom neki,hogy ha nem az a nő nyit ajtót aki a képeken van akkor szó nélkül lelépek.
Persze ilyen mindenhol van. A jellemző az hogy flegma idegesìtően viselkedik kacaraszik, xar az ágyban nem nézrád semmi aktivitás csak kussban fexik.csak gyorsan megdugod vagy még az sem és csá.
De ha ebböl él akkor nem ez a jellemző hozzáállás,mert lehuzo értékelést adsz.
Olyanhoz kell menni akit értékelnek.
És akkor megkérdezem ezek kik voltak?
És őket innentől kezdve elkerüljűk.
Aztán remélhetőleg éhen döglenek.
Marad a minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!