Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is vesznek igénybe fizetős szexuális szolgáltatásokat vagy szexuális tartalmú fizetős szolgáltatásokat?
3-as ffitől vagy nőtől kaptad?
És akkor előre lefixáltátok hogy mi lesz ugye?
#4: Ő férfi volt, de most adtàl egy jó ötletet:D csak női masszőrt nem biztos, hogy könnyű lenne találnom, aki nőt izgatna. De ki tudja.
Na de visszatérve: nem volt előre lebeszélve semmi. Így izgalmasabb is volt. Látta a reakcióim, nagyon finoman vezette fel, mindig figyelt hogy reagálok és így mentünk bele egyre jobban. Volt, hogy egy alkalommal át akart lépni egy határt, de ott persze szóltam neki, hogy azt ne.
5-ös És mindezt egy sima masszázs áráért kaptad?? Jól jártál:)
Ilyen azért egy sima masszőrnél ritka meg úgy tudom hogy ha így közeledne akkor az állásával játszana. Bár gondolom tettél ráutaló nyögéseket hogy merre szeretnéd hogy haladjon a kezeivel.
Nőkhöz is vonzódsz alapból és volt már kalandod, vagy csak kipróbálnád női masszőrrel?
#6: Igen, de már ismertem a masszőrt korábbról. Meg lakásra jött, nem szalonba mentem.
Igen, a nők is vonzanak, de csak szexuálisan. Kipróbálnám a masszázst nővel is, mert nekik sokkal finomabb, kisebb kezük van, érdekes élmény lehet az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!