Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs olyan szolgáltatás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan szolgáltatás ami kifejezetten a szüzekre és a kezdőkre specializálódik?

Figyelt kérdés

Eskü ha nő lennék és prostinak állnék és kifejezetten a szűzeket, kezdőket, ügyetleneket elégítenék ki.

1, pár perc alatt úgy is vége max kapna egy masszást.

2, nagyon sok szűz és kezdő van. halomra kereshetném magamat.

3, szebbé tenném a világot, hogy sok pasit meg tanítanék dugni. (uuhh.. ezt heteróként elég durva volt leírni. :D )

4, a szüzek nem olyan erőszakosak és nem akarnak maguk alá rendelni.

5, és nem is kúrnának szét

Ha bele gondolunk elképesztő nagy pénz lenne ebbe!

És direkt így hirdetném azon a bizonyos oldalon hogy "szűzoltó".

Rengeteg a szűz, kezdő, ügyetlen pasi. És ezek bármi pénzt megadtak volna hogy fejlődjenek. Én is régen nem mertem volna elmenni amikor szűz voltam prostihoz mert nem akartam béna lenni, de ha látom direkt úgy hírdet hogy szüzek is bátran jöhetnek stb stb. mentem volna mert akkor tudom, hogy nem ciki ha beégek. Tudom, hogy sokan úgy hirdetnek, hogy "szüzesség elvétel" de ez még sem ugyan az. Oda járnak profik, fél profik is.

Egy olyan nő kellene aki direkt ezekre utazik. Ismétlem: hatalmas pénz lehetőség van ebben. Egy szűzoltó nőhöz nagyobb bizalommal mente egy srác.

Ha van itt egy strigo vagy prosti akkor fontoljátok meg az INGYEN ötletemet. (Ja, és ha megcsináljátok akkor kérlek egy ingyenes tisztelet kőr hagy legyen már az enyém. Én adtam több milliós ötletet INGYEN minimum 1-2 kór lehetne ingyen. Itt írjatok rám, ha mehet a buli. Szívesen!)

2022. jan. 25. 15:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem a szüzek soha nem fogynak el! Másik nem csak szüzek lennének hanem a kezdők is meg az ügyetlenek. Meg kell őket tanítani. Kell egy szex tanárnéni. Emeletet is tanítana, meg gyakorlatot is. Akár csajozást is.

(kezd az agyamra menni ez a jó ötlet.) :D

2022. jan. 25. 18:21
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy ötletnek tényleg nem rossz. Mondjuk szűrni nem lehetne, hogy ki nem kezdő. De még működhetne is amit mondasz. Ha megvalósítanám és gazdag lennék, majd küldök egy köszönő képeslapot 😛
2022. jan. 25. 18:26
 13/27 anonim ***** válasza:
#12: Netán hölgyként jutna eszedbe? 😃
2022. jan. 25. 18:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Igen, férfiakra nem hiszem hogy lenne kereslet annyira. De ha tévedek akkor elnézést.
2022. jan. 25. 18:35
 15/27 A kérdező kommentje:

12-es csináld meg kérlek!!!!! A szüzek nevébe kérlek! :D :D

Mivel nekem nehezen ment elveszíteni a szüzességemet úgy gondoltam kiállok a szüzekért és segítem őket. (amúgy full komolyan kurvázási tanácsokkal látom el pket stb stb.. :D )

Amúgy arra is gondoltam ha félnek prostit felhívni és nem tudják miként kellene egy prostihoz bejutni mert nem tudnak semmi. Akkor én mindent lebeszélek a prostival. A srácokat meg felkészítem mik az alap szabályok mit hogy csináljanak. Persze pénzért csinálnám ezt.

12-es kérlek csináld meg és tedd szebbé a világot.

Ja, és a tisztelet ingyen körre még szól a szerződés el ne felejtsd! Csókollak dilis csaj! :D

2022. jan. 25. 18:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
De, van ilyen szolgáltatás. Csak a Rosszlányokon jelenleg 1090 lány vállal szüzességelvételt szerte az országban. Nagyon feltaláltad a spanyolviaszt, kérdező.
2022. jan. 26. 09:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem erted miregondolok......
2022. jan. 26. 10:11
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
#17: De értem, mire gondolsz. Arra, hogy csak és kizárólag szűz és kezdő ügyfeleket fogadjon a lány, és mást ne is vállaljon. Az a baj ezzel, hogy attól, hogy te azt hiszed, ez egy bomba üzlet a hirdetőnek, attól ez még egyáltalán nem kifizetődő üzleti modell. Annyi jól fizető vendéget zárnánk ki ezzel a vendégkörünkből, amennyit a szűz és kezdő vendégek sem létszámilag, sem bevételi szempontból soha nem fognak pótolni. Ráadásul ebben a szakmában is a visszajáró vendég a legfontosabb, akkor most öt találkozó után küldjem el, mondván hogy már nem kezdő? Hol éri ez meg? XD
2022. jan. 26. 13:02
 19/27 anonim ***** válasza:

Az ötlet jó lenne, de a valóság ezzel szemben a következő!

Épp a napokban gondoltam arra, hogy felteszek ide egy kérdést arról, hogy szerintetek hova forduljon manapság egy szűz férfi, ha már a rosszlányokon is azt olvashatja az ember, ha rákeres a szűz kifejezésre, hogy az ottani nők is inkább arról írnak, hogy szüzek ne is keressék őket. És csak egyvalaki ír arról, hogy ő kifejezetten szeretné, ha jönnének hozzá szüzek.

Ez a valóság! Csak keress rá a hasonló kifejezésekre, és meglátod!

Hogy így hova fordulhat az ember, ha szeretne egy kis tapasztalatot, az jó kérdés! Mert persze ha csak rákeresel it a gyakorin, hogy mit is gondolnak a szüzekről, hát eléggé legyalázzák őket…

Ördögi kör ez!

2022. jan. 27. 18:35
 20/27 Dzsoki ***** válasza:
19-es!Egy kicsit tévedésben vagy! Bizony,nem egy,nem két hirdető vállal szűztelenítést. Ez a valóság! Nincs olyan,hogy szűz! Szűzesség elvételt jelöld be! Nekem 448 találatot adott ki. Mi alapján jött ki neked 1? Nem az a baj,hogy nem jártál a nevezett oldalon,hanem,hogy látatlanban írsz úgy,mintha tényleg jártál volna az oldalon. K
2022. jan. 28. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!