Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jelezzem az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem az egyik tanár felé, hogy lehetne valami köztünk ?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jól kinéző tanár a suliban és szívesen csinálnék vele ezt azt. Most jöhettek azzal, hogy jaj de undorító vagy stb. De NEM házas és nem is tanít engem. Tudom, hogy elveszítheti az állását, de mivel végzős vagyok utalni szeretnék neki rá, hogy azután szívesen lehetne valami. Csak nem tudom egyáltalán, hogyan mondjam vagy jelezzem felé. Mivel nem tanít engem, de lesz vele helyettesítő órám. Valószínűleg nem jövök be neki, de egy próbát megér. /L
2022. jan. 18. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Lájkold a képeit fb-on. Amúgy az ilyen "teszek 1-2 megjegyzést" dolgokból szokott az lenni, hogy jól megdugnak, aztán kb a nevedet is elfelejtik.
2022. jan. 18. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Küldj neki jeleket. Nekem bevált.

Kis kacérkodás, kétértelmű megjegyzések...

2022. jan. 18. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Majd akkor írj rá ha már végeztél. Addig hagyd.
2022. jan. 18. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Tanár úr, érettségi után szeretném meghívni...

az ágyamba, eljönne?

2022. jan. 18. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Majd kinövöd.
2022. jan. 18. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Amikor helyettesítő órád lesz vele, ülj előre, keresd a szemkontaktust, és igéző tekintettel nyalogasd a ceruzád. Kicsengetéskor tartsd fel kérdésekkel, amíg az osztálytársaid mind kimennek a teremből, told az arcába az álló mellbimbóidat, és rakj elé az asztalra egy óvszert. Ebből érteni fogja.
2022. jan. 18. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
Most komolyan tanácsot adtok neki? B+ a tanár az állásával játszana... Álljatok le, kerdezo te pedig hűtsed le a puncidat.
2022. jan. 18. 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Tanári fizetésből nem fog telni rád.
2022. jan. 18. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell másoknak tudni róla.

Nekem 2 tanár is megvolt a gimiben, senkit se rúgtak ki, és nem én voltam az egyetlen aki kavart tanárral.

2022. jan. 18. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
86%

Pár éve amikor végeztünk a gimiben kb ugyanez volt a helyzet az egyik osztálytársammal... Neki elég volt csak meglátnia a tanárt a folyosón és megszűnt körülötte minden. Konkrétan annyira vágyott rá, hogy vele legyen hogy már a puszta gondolatára be tudott indulni annak hogy egy teremben vannak.

Ő megoldotta egyszerűen, beszélt az egyik ismerősével akiket tanított a tanár, megtudta hogy érettségik után szerveztek egy záró bankettet ahol ez a tanár is hivatalos volt.

Kinézte hogy hol van a hely, bérelt tőle egy utcányira egy szobát arra az éjszakára, és amikor az ismerőse jelezte hogy lassan a végére érnek a vacsorának és beszélgetésnek akkor a csaj lement a szórakozóhelyhez. Az ismerős feltartotta a tanárt valami ürüggyel amíg a többiek kicsit odébbálltak aztán átadta a terepet a csajnak.

A csaj kerek perec megmondta a tanárnak, hogy ő elmúlt 18 tudja mit akar és tudja mit csinál és nagyon bejön neki a tanár már hosszú ideje és aznap éjszaka vele akar lenni még akkor is ha csak egyszeri alkalom lesz (másik városba lévő egyetemre jelentkezett a csaj)...

A vége az lett hogy az egész nyarat végigdugták...

Szóval hajrá, tervezés és kitartás kell hozzá, meg persze az sem árt hogy bejöjj a tanárnak, talán ez a legfontosabb része...

2022. jan. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!