Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem az egyik tanár felé, hogy lehetne valami köztünk ?
Küldj neki jeleket. Nekem bevált.
Kis kacérkodás, kétértelmű megjegyzések...
Tanár úr, érettségi után szeretném meghívni...
az ágyamba, eljönne?
Nem kell másoknak tudni róla.
Nekem 2 tanár is megvolt a gimiben, senkit se rúgtak ki, és nem én voltam az egyetlen aki kavart tanárral.
Pár éve amikor végeztünk a gimiben kb ugyanez volt a helyzet az egyik osztálytársammal... Neki elég volt csak meglátnia a tanárt a folyosón és megszűnt körülötte minden. Konkrétan annyira vágyott rá, hogy vele legyen hogy már a puszta gondolatára be tudott indulni annak hogy egy teremben vannak.
Ő megoldotta egyszerűen, beszélt az egyik ismerősével akiket tanított a tanár, megtudta hogy érettségik után szerveztek egy záró bankettet ahol ez a tanár is hivatalos volt.
Kinézte hogy hol van a hely, bérelt tőle egy utcányira egy szobát arra az éjszakára, és amikor az ismerőse jelezte hogy lassan a végére érnek a vacsorának és beszélgetésnek akkor a csaj lement a szórakozóhelyhez. Az ismerős feltartotta a tanárt valami ürüggyel amíg a többiek kicsit odébbálltak aztán átadta a terepet a csajnak.
A csaj kerek perec megmondta a tanárnak, hogy ő elmúlt 18 tudja mit akar és tudja mit csinál és nagyon bejön neki a tanár már hosszú ideje és aznap éjszaka vele akar lenni még akkor is ha csak egyszeri alkalom lesz (másik városba lévő egyetemre jelentkezett a csaj)...
A vége az lett hogy az egész nyarat végigdugták...
Szóval hajrá, tervezés és kitartás kell hozzá, meg persze az sem árt hogy bejöjj a tanárnak, talán ez a legfontosabb része...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!