Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jelezzem egy 29 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem egy 29 éve férfinek, hogy bejön nekem? 23L

Figyelt kérdés

Sajnos nincs alkalmunk beszélgetni, mivel nem olyan a helyzet.

Ő az egyik tanársegéd egy laboratóriumi órán. Csak a tananyagról tehetnék fel kérdést?

Megtudtam, hogy neki nincs párja

2019. febr. 10. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak a tananyagról tehetsz fel neki kérdést?

32/f

2019. febr. 10. 21:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Bejössz.
2019. febr. 10. 21:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Másról miről beszélhetnénk órán a szaktársaim előtt? Hogyan tudnánk flörtölni?

éves*

2019. febr. 10. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Óra után is tudsz kérdezgetni...
2019. febr. 10. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne órán flörtölj kérdező.

32/f

2019. febr. 10. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj óra után kérdezni a tananyagról és ha tudtok még beszélgetni másról is, akkor töltsétek együtt az időt!
2019. febr. 10. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
csóváld a farkad:) Amúgy szerintem óra után odamehetnél akár megkérdezni, hogy nem lenne-e kedve esetleg veled meginni valamikor egy kávét:) Szerintem ez így jó lehetne:)
2019. febr. 11. 00:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szal nem lenne-e kedve esetleg veled meginni valamikor egy kávét:) Szerintem ez így jó lehetne:)

*de én mondjuk nem tudom, nem vagyok ilyen párkapcsolati szakértő, de szerintem elég komoly meghívásnak hangzana. Hogy pl azt szűrné le belőle, hogy egy komoly nő vagy te már.

2019. febr. 11. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrétan nem is randira szeretnéd invitálni, mondd azt neki, hogy van pár rész az anyagban amit te nem értesz, kérdezd meg, lenne-e kedve ura után találkozni, és segítene-e neked megérteni/elmagyarázni.

Ott ketten lesztek, és látni fogod, hogy majd közeledik-e feléd, vagy te is tehetsz apró jeleket felé.

2019. febr. 11. 14:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem randira szeretném elhivni, csak tudtára adni, hogy nem közömbös számomra. De ha a tananyagról kérdezem, attól félek, hogy majd elutasit, mert butának talál.Pláne, mert elég könnyű a tananyag amit lead, és megértem
2019. febr. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!