Közszolgálati ügyintéző szakon vagyok, súlyos vérszegénységgel. Hogyan jelezzem a tanár felé, illetve mit csináljak, ha nem veszi komolyan?
Pár ismerősömnek már mondtam, de ők egyáltalán nem tekintenek rá úgy, ahogy én, mintha csak azt mondtam volna nekik, hogy kék a szemem. Viszont rengeteg fizikai feladatot csinál(t)unk, és sok a felmérő is, szinte minden nap(suliidőben, természetesen). Eddig nem szóltam róla a tanáraimnak, két éve csak nyüglődök, próbálom magamból a legjobbat kihozni, de én már egy bukfenctől foltokat látok, és ha szólok a tanárnak időnként, hogy rosszul vagyok, mindenki a csoportban azt hiszi, hogy csak kényeskedek, és ki akarok bújni a feladatok alól, lenéznek, bámulnak.
Mi van, ha a tanár is ezt hiszi majd? Vagy ha nem is hiszi ezt, mi van, ha nem nagyon érti meg, hogy emiatt nekem sokkal nehezebbek ezek a dolgok?
Esetleg papírt kéne neki erről vinnem, ami ezt kicsit részletezi? Talán "felmentést" is kaphatok a háziorvostól, hogy könnyített feladatokon vegyek részt? Elvégre szinte minden ilyen fizikai tevékenység végén az ájulás szélén állok, és nagyon nem lenne jó móka, ha tényleg elájulnék egyszer.
(Amikor erre a szakra jelentkeztem, még nem tudtuk, hogy vérszegény vagyok)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!