Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Közszolgálati ügyintéző...

Közszolgálati ügyintéző szakon vagyok, súlyos vérszegénységgel. Hogyan jelezzem a tanár felé, illetve mit csináljak, ha nem veszi komolyan?

Figyelt kérdés

Pár ismerősömnek már mondtam, de ők egyáltalán nem tekintenek rá úgy, ahogy én, mintha csak azt mondtam volna nekik, hogy kék a szemem. Viszont rengeteg fizikai feladatot csinál(t)unk, és sok a felmérő is, szinte minden nap(suliidőben, természetesen). Eddig nem szóltam róla a tanáraimnak, két éve csak nyüglődök, próbálom magamból a legjobbat kihozni, de én már egy bukfenctől foltokat látok, és ha szólok a tanárnak időnként, hogy rosszul vagyok, mindenki a csoportban azt hiszi, hogy csak kényeskedek, és ki akarok bújni a feladatok alól, lenéznek, bámulnak.

Mi van, ha a tanár is ezt hiszi majd? Vagy ha nem is hiszi ezt, mi van, ha nem nagyon érti meg, hogy emiatt nekem sokkal nehezebbek ezek a dolgok?

Esetleg papírt kéne neki erről vinnem, ami ezt kicsit részletezi? Talán "felmentést" is kaphatok a háziorvostól, hogy könnyített feladatokon vegyek részt? Elvégre szinte minden ilyen fizikai tevékenység végén az ájulás szélén állok, és nagyon nem lenne jó móka, ha tényleg elájulnék egyszer.

(Amikor erre a szakra jelentkeztem, még nem tudtuk, hogy vérszegény vagyok)

17/L

2020. júl. 15. 11:38
 1/1 anonim válasza:
Hát ha te vérszegény vagy, ezek szerint nem is kicsit, evidens, hogy kérhetsz könnyítést, ha elmész a dokihoz, és elmondod mi a panasz.
2023. márc. 11. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!