Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miről fantáziáltok ma este...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről fantáziáltok ma este szexik?

Figyelt kérdés
Korral és nemmel jöhet

2022. jan. 15. 21:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
74%

Arrol hogy egy ferfi kikotozzon, vegigcsokolja a testem, alaposan kinyaljon es megdugjon.

N

2022. jan. 16. 02:06
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Szarnom kell! De lehet fosás lesz.... sok volt a barack...
2022. jan. 16. 02:53
 43/43 anonim ***** válasza:
93%

Pl. Ilyenek jutnak eszembe így hajnali 3kor, miután még egyszer felnéztem lefekvés előtt a social mediara hogy: Atya úris10, ez a csajszi osztálytársam volt 8.ban, most meg van gyereke meg férje, ő kezdte nagyon korán, vagy én lettem öreg? Vajon még mindig vegán? Vajon a vegánok mit gondolnak a húsevő növényekről? Azokat is utálják? Egy seregnyi vegán aktivista vajon szabotálna egy húsevő növény boltot? Ha egy vegán rábírna egy húsevő növényt hogy növényeket egyen, az kannibalizmus lenne? Vajon ebben az esetben melyik lenne erkölcstelenebb számukra, a kannibalizmus vagy a hús evés?

Az anyatej vajon álati eredetű termék számukra, és azt sem adnak a gyereknek?

Na, mitszólsz? Tök sexy gondolatmenet, nem?

Ja, és 25,L.

2022. jan. 16. 03:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!