Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/37 anonim válasza:
Hát most elég a K minden megfordult a fejemben... 😃
5/37 anonim válasza:
Én kaptam egy férfitöl egy videót, itteni ismeretség, és ezt a videót ismétlem újra és újra a fejemben. Pár hónappal ezelőtt küldte, de még mindig felizgat.
6/37 anonim válasza:
Hogy az exemet mindenféle tabu nélkül kinyaljam, ő közben oboázik, és eztán pedig vadul, a haját tépve, mélyen tövig nyomom neki, s a végén telespriccelem.
...a poén az az egészben, hogy pont erről messengerezem vele időközben -tőle lelépett a férje, tőlem meg a jelenlegi élettársam...
7/37 anonim válasza:
4-es vagyok ismét, elég sok mindent akartam írni...
9/37 anonim válasza:
Vajon miről fantáziálhat a kérdező péntek este?
10/37 anonim válasza:
Hogy fogom magamat széjjel baxatni jovoheten!Elore mar rakeszulok manikur pedikur edzés:) Amikor lovaglom a faxt es utana a ferfi elott terdelve tovig szopom a nagy faxat!tovabbi szep estet kivanok neked !
egy kiehezett faxxopoqrva budapestrol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!