Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min fantáziáltok szombat este?
Egy nyári autózásról a 66-os úton. Egy ‘69-es Plymouth Barracudával.
Nem: nő
Kor: 38
Arról, hogy csókolózok egy nővel,közben a kezem, elkalandozik. Csókolgatom a nyakát, a kulcscsontját. Egyre hevesebben csókolózunk, aztán leöltöztetem. Az ágya szélére ültetem, majd lefektetem. Csókolgatom a nyakát, kulcscsontját. Aztán a melleit kényeztetem. Körbe csókolgatom, nyelves csókokkal. Masszírozom, ujjaim közzé fogom. Körkörösen nyalom a bimbóját, aztán keményre szopom. Majd lecsókolgatok nyelves csókokkal, a belső combjáig, aztán szép lassan, közelitek a puncijához. Lassan szopkodom a kisajkait, kozben két ujjam közzé fogva, masszírozom a punciját. Aztán a combjánál átkarolva, széthúznám a punciját, és végignyalnám. Lentről fel, aztán vissza. Majd a csiklóját nyalnám, egyik oldalról, másik oldalról, körkörösen, sok nyállal. Az ajkaimat csücsörítve, körkörösen izgatnám. Aztán beszívnám a csiklóját, és nyelves csókolóznék vele, közben 2 ujjal, izgatnám a g pontját, másik kézzel pedig, markolnám a mellét. Aztán oldalra fordítanám az ágyon, mögétérdelnék..az egyik lába nyujtva lenne, a másikat a vállamra tenném és vadul megdugnám, közben izgatnám a csiklóját és végigcsókolgatnám az oldalát. Élvezésig dugnám. Aztán kutyába folytatnánk. Hatra fognám a kezeit, húznám a haját és vadul dugnám, amig bele nem remeg mindene😃😃
Igen, felállt míg leírtam😃😃
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!