Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este házibuliban véletlenül lefeküdtem egy haverommal. Van barátom akit szeretek. Bevalljam neki? 20L
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 18:19
1/27 anonim válasza:
Mindenképpen.
Aztán majd a barátod eldönti, hogy szeretné-e még veled folytatni a kapcsolatot.
2/27 anonim válasza:
Ha nem félsz, hogy véletlenül kidob az ablakon, akkor igen.
4/27 anonim válasza:
"véletlenül" a véletlen fogalma, úgy néz ki mindenkinek más.
Én értékelném az őszinteséget. Ritka az őszintén szerető partner. Ha ő is szeret és megbántad a dolgot / tanultál belőle, én meg tudnék bocsájtani ha megéri a kapcsolat.
5/27 anonim válasza:
"véletlenül"
Legalább nekünk ne hazudnál. Hogy lehet véletlenül lefeküdni valakivel? Könyörgöm, nálad van a punci, te mondod meg, hogy ki rakhatja oda be a redvás f_szát.
Szóval a barátod az ágyban sz_r, vagy nem is jön be neked, csak valami kényszer miatt vele vagy.
6/27 anonim válasza:
Nekem édes mind1, bevallod vagy sem. Feldobtam most egy érmét és fej jött ki. Nálam azt jelenti, hazudni kell róla.
7/27 anonim válasza:
Volt egy alkesz házmester gyerekkoromban, az mondta drága apámnak: Ferencem, tegnap véletlenül megittunk 13 üveg sört ketten.....
Ilyenek ezek a véletlenek.
8/27 anonim válasza:
Véletlenül mi? Viszketett a p*nád..
9/27 anonim válasza:
4 es vagyok, Nem értem mi ez a rohadt sok ítélkező ember itt. Mindenki követ el hibákat, a kérdező segítséget kért és nem lebaszást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!