Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este házibuliban véletlenül lefeküdtem egy haverommal. Van barátom akit szeretek. Bevalljam neki? 20L
Hogy az fenébe lehet véletlenül lefeküdni valakivel? Megbotlottál és beleestél a farkába vagy mi?
És igen, mond el neki hogy kidobhasson!
Annyira szánalmas ez a "véletlen" lefekvés duma. Nem is értem, hogy gondolják. Véletlenül el lehet törni egy poharat vagy ki lehet borítani valamit, de véletlenül nem lehet szexelni és pont.
Vállald szépen fel amit tettél, akár azért történt mert részeg voltál akár más miatt és hogyha már megtetted akkor legyen benned annyi, hogy elmondod a párodnak és vállalod annak a kockázatát, hogy szakít veled, ami teljesen érthető lenne, de legalább őszinte voltál és korrekt bár igaz, hogy csak utólag.
Én valahogy a véletlen lefekvés dumától hányni tudnék.
Csodálatos ez a gyakorikérdéses bagázs. Remélem ti is csak megvetést kaptok ha valamit elszúrtok az életben. Mert ugye ti tökéletesek vagytok.
Lehet újra lepontozni, én akkor se fogok 22. jére is belerúgni valakibe aki a földön van. Üdv 4 es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!