Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szexetek házibuliban olyan partnerral, akit akkor este ismertetek meg?
Hogy jött össze a dolog? Hova tudtatok elvonulni szexelni? Hány évesek voltatok?
Ha több ilyen is volt, akkor azt is írjátok.
Kort és nemet is írjatok!
Igen volt egy lány csak nèztük egymást aztán oda jött hozzám köszönt bemutatkozott és megkèrdezte át e megyek hozzá itt lakik 10 percre én belementem miért is ne
21l
Volt. Nem vagyok rá büszke, mert elég "gázul" adtam elő magam. 23 éves voltam, és érkezett a buliba egy 24 éves leányzó. Mesélték a haverjaim, hogy bejövök neki, már eléggé részeg voltam, több se kellett azonnal odamentem hozzá és ezt mondtam:
-Helló, úgyhallottam, hogy le akarsz velem feküdni. Ezt kiválló ötletnek tartom, mehetünk?
A válasza csak ennyi volt: Menjünk...
Két menetet csináltunk, az első szex teljesen rendben volt, a másodiknál viszont a részegségem miatt lovaglóban elment az erekcióm, elnézést kértem és elaludtam...
Másnap reggel a haverjaimtól kellett megkérdezzem, hogy este kivel feküdtem le.
A mai 36 éves fejemmel már kissé szánalmas a sztori, de ettől még így történt, nincs mit tagadni rajta.
A barátom haverjánál, a szülei házában szilveszteri buli volt - voltunk vagy 30-40-en.
Egy ideje már külön-külön elvegyültünk, beszélgettünk másokkal, mikor barátom (akivel 4 hónapja jártunk, és egy autóval érkeztünk), odajött hozzám.
Köszönt, bemutatkoztunk, hozott egy italt, beszélgettük (kit ismerek, hogy érzem magam, van-e kedvem táncolni), mintha még nem ismernénk egymást.
Felkért táncolni, közben megcsókolt, aztán kitalálta, h. megmutatja a házat, (ami kisebb villa volt egyébként), és 'véletlenül' a haver szüleinek a hálószobáján kötöttünk ki...
Ekkor 20-21 évesek voltunk, meg a jelenlevők többsége is.
Idegennel nem tettem, bár volt már ilyen szitu, de vagy a srác ivott többet, v. én nem voltam már az igazi, és a barátnőmnek sikerült bennünket lebeszélni (épp látta, h. mi készül, ezért azóta is hálás vagyok neki...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!