Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ha nektek megtetszik egy lany, vagy aznap csinos/izgato volt szerintetek, akkor szoktatok utana otthon delutan/este fantazialni rola? Vagy ennyire nem "mozdit meg"? :D
Igen. Sőt, ha nagyon felizgat a látványa, akkor otthon szoktam rá maszturbálni is. Legalább heti egyszer van, hogy látok ilyen lányt az utcán vagy buszon.
25/F
Igen, ha kicsit hosszabb ideig láttom és párszot beszélek vele, nem csak elmegy mellett az utcán.
Fántáziárok róla otthon ha megkivántam és kiverem rá. Izgat ha érzem hogy kölcsönös a vonzalom.
Persze gyakran előfordul.
Nekem ehhez az kell hogy minimum össze akadjon a tekintetünk.
Hát ha olyan lány, vagy olyan ruhában volt, hogy tényleg nagyon megfogjon, akkor néha előhozom még a fantáziámban is. De egyébként főleg 18 éves korom környékén volt az, hogy 1-1 csinosabb lányt jobban megnéztem, és "elraktároztam" magamnak későbbre :D Pl. strandon, ha egy szép lánynak/nőnek csípő alá ért a bugyi része, az nagyon izgatott (vagy ha más ruha is a csípő alatt volt). Sok ilyen volt, de a mai napig előfordul.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!