Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről fantáziáltok ma este szexik?
Figyelt kérdés
Korral és nemmel jöhet2022. jan. 15. 21:07
31/43 anonim válasza:
Egy Little Girl-ről, aki a Daddy-jét keresi.
32/43 anonim válasza:
31es rólam álmodsz? Pénzed van??
33/43 anonim válasza:
Zuhanyzom. Belép a fürdőszobába egy férfi, meztelen, mögém áll, két kezével a melleim simogatja, közben a nyakam a vállam csókolgatja. Fenekemnek nyomja kemény farkát, majd megfordulok, leguggolok, számba veszem.
Míg a számmal kényeztetem, néha - néha a szemébe nézek, látom mennyire élvezi....
Felállok, lábam kis terpeszben, jobb kezével izgat, ott lent, bal kezével átkarol. Egyre gyorsabban veszem a levegőt, észbontó amit velem művel, majd megfordulok, kezeim a hideg csempén, kemény farkát lassan bedugja felizgult puncimba.....
35/43 anonim válasza:
Hogyne lenne! Átjössz érte? 😉
36/43 anonim válasza:
33 vagyok. Elfelejtettem a korom leírni
40-es N
37/43 anonim válasza:
#35 : Igen, mondd hova. Jó pénzért halálra dughatsz apu.
38/43 anonim válasza:
Természetesen rólad te csodálatos párját ritkító férfi aki egy anonim oldalon keresztül akarsz recskázni, a pélóját mutogatni, micsoda hősies, lovagias, bátor tett! Ilyen férfi a vágyálma minden nőnek :D
39/43 A kérdező kommentje:
Hmm..Ez igazán megtisztelő kedves utolsó ;)
2022. jan. 15. 23:48
40/43 anonim válasza:
Hogy ne kelljen esténként pohárba tenni a fogaim, es ne kelljen este pelenkát felvenni! Sittes JOLI 88 N 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!