Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Milyen nőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Milyen nőre mondjátok azt, hogy vele komolyat akartok és nem csak alkalmit? Mik azok a fontos dolgok amit akkor a lányban/nőben kerestek? Hogyan viselkedtek akkor velük?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 09:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

25, 30 kettő közt is azért óriási a különbség. 30 éves már nagyon nem fog változni. Hacsak nem nagyon nyitott gondolkodású.

Jó lenne tudni milyen azért az ideális neked.

Bmw-s nagy dumás, mindig a középpontban lévő srác. Vagy pont a csendesebb megfontolt, már-már felrehúzodó.

Eléggé a két véglet.

Első verziónál az a fontos, hogy te is látványos legyél, aki agyon dicséri őt és táplálja az egót. A szar poenokon is nevessél.

Másodiknál nem fontos, hogy hangos legyél. Dicséret persze neki is bejön, meg a támogatás. De ez nem kell mindenki irányába történi, csak elég felé négy szem közt.

2022. jan. 12. 10:40
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ne zajongjon sokat.

Jól főzzön, és hüttcse a sőröm.

2022. jan. 12. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Passzoljatok egymáshoz. Legyen meg a szikra kettőtök között tudni fogod, ha találkozol vele "ő" lehet az igazi érzésed van.
2022. jan. 12. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Megbizható

Nem bulizos nem dohanyzó

Laza őrült de hűséges bújos

Szeressen tervezni..

Külső masodlagos..

38ffi

2022. febr. 2. 20:20
 15/18 Ywerd ***** válasza:
100%

1.Intelligens, érzelmileg és értelmileg érett

2. Jószívű

3. Képes legyen a dolgokat több szempontból is nézni

4. Van tartása

5. Van humora, stílusa

Nem véletlenül nem írtam külső tulajdonságot .

Nekem a BBW kategória jön be külsőre, de attol hogy valaki külsőre az esetem , nem biztos hogy azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik ,amelyek számomra hosszú távon fontosak.

2022. febr. 11. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki olyat keres, hogy fő paraméterek, értékrendek, érdeklődési kőr azonosak és vagy hasonlóak legyenek.

De javítson ki valaki, ha nem így látja.

2022. febr. 11. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szimpátia alapján ismerkedem, és ha mégsem lenne akkora vonzalom ami egy kapcsolathoz elegendő, de egy kellemes szexben benne vagyunk, ugyanolyan bánásmódban részesül a kedves hölgy, mintha 10 éve együtt lennénk, hiszen azért vagyok vele mert szimpatikus, vonzó, kedves. Nem sok olyan eseten volt ahol előre tudtuk hogy ez csak egy kellemes szex lesz.
2022. febr. 12. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Jó volna, ha szinte csak ilyen lenne a hozzáállás a másikféléhez minden embernél.
2022. febr. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!