Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Milyen nőre mondjátok azt, hogy vele komolyat akartok és nem csak alkalmit? Mik azok a fontos dolgok amit akkor a lányban/nőben kerestek? Hogyan viselkedtek akkor velük?
25, 30 kettő közt is azért óriási a különbség. 30 éves már nagyon nem fog változni. Hacsak nem nagyon nyitott gondolkodású.
Jó lenne tudni milyen azért az ideális neked.
Bmw-s nagy dumás, mindig a középpontban lévő srác. Vagy pont a csendesebb megfontolt, már-már felrehúzodó.
Eléggé a két véglet.
Első verziónál az a fontos, hogy te is látványos legyél, aki agyon dicséri őt és táplálja az egót. A szar poenokon is nevessél.
Másodiknál nem fontos, hogy hangos legyél. Dicséret persze neki is bejön, meg a támogatás. De ez nem kell mindenki irányába történi, csak elég felé négy szem közt.
Ne zajongjon sokat.
Jól főzzön, és hüttcse a sőröm.
Megbizható
Nem bulizos nem dohanyzó
Laza őrült de hűséges bújos
Szeressen tervezni..
Külső masodlagos..
38ffi
1.Intelligens, érzelmileg és értelmileg érett
2. Jószívű
3. Képes legyen a dolgokat több szempontból is nézni
4. Van tartása
5. Van humora, stílusa
Nem véletlenül nem írtam külső tulajdonságot .
Nekem a BBW kategória jön be külsőre, de attol hogy valaki külsőre az esetem , nem biztos hogy azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik ,amelyek számomra hosszú távon fontosak.
Szerintem mindenki olyat keres, hogy fő paraméterek, értékrendek, érdeklődési kőr azonosak és vagy hasonlóak legyenek.
De javítson ki valaki, ha nem így látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!