Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nőnek nincs hüvelyi orgazmusa annak is fontos hogy a férfi hosszú ideig bírja, ha igen miért, miért nem elég csak az orális szex?
Nekem semmilyen orgazmusom nincs, csikló se, masztitól sincs.
Pont ezért igénylem a hosszas behatolást. Imádom az érzést önmagáért.
Kielégülök is, bár ezt sokan nem hiszik el, orgazmus nélkül is eljön az a pont, hogy nincs semmi hiányérzetem, beteltem, kielégítették a vágyamat. Erre csak az alapos és viszonylag hosszú behatolás tud eljuttatni.
A csiklómat én tudom a magamnak legjobban izgatni, ahhoz nincs szükségem férfire. Viszont a behatolással járó gyönyört nem tudom pótolni semmi mással.
Nem vagyok egy egyszerű eset, mert gumiban se igazán élvezem.
Viszont az érzés és a tudat, hogy minden akadály nélkül összeolvadunk, nekem olyan fokú gyönyörrel jár, amit nem lehet megjátszani. Volt amikor annyira ömlött belőlem, hogy két törülköző is kevés volt alánk. Ilyen alkalmakkor én tényleg olyan fokú gyönyört érzek pusztán attól, hogy érzem gumi nélkül - egész más érzés, mint a latex simasága -, hogy ő is érzi mit vált ki mondjuk a G pontomból minden lökéssel, totális kielégülés nekem egy ilyen szex. Orgazmus nélkül.
Fontos része a gyönyörömnek a tudat, hogy a másik közben mit érez. Épp ezért nem tudok kielégülni orális szextől. Én azt gondolom, a legnagyobb fokú gyönyört egyszerre akkor éli meg a két ember, ha behatolás van.
Engem ez izgat.
Nem mondom, hogy nem szeretném megtudni, milyen az orgazmus, de egyébként életemben egyszer volt maszti közben és egyáltalán nem ért fel azzal a gyönyörrel, amit puszta behatoláskor érzek megfelelő partnerrel.
Kellemes volt, olyan ritmikus összehúzódás, amit lehetetlen megjátszani, de igazi gyönyört nem éreztem közben. Nyilván férfivel megélve hatványozott lett volna, de életemben ez az egy alkalom volt és soha többé, se masztival, se férfivel nem következett be újra. Ennek 20 éve, úgyhogy már nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!