Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek nincs hüvelyi orgazmusa, aktus előtt vagy után szeretitek, ha orállal orgazmushoz juttat a férfi?
Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, csak csikló ingerléssel (nyalás, kézzel izgatás) tudok elélvezni, tehát igen, szeretem ha orállal orgazmushoz juttat a férfi. De hogy ebből milyen átlagot tudsz levonni, és azzal az átlaggal mire mész, az már nagy kérdés.
Minden ember egyedi, ráadásul még két egymás követő alkalommal sem ugyan úgy reagál. Gyakoris átlag helyett sokkal jobban jársz, ha az adott szexpartnerre figyelsz, és az ő érzéseihez igazítod a tevékenységedet.
Miben volt már részem? Nyalásban? Igen. De nem élveztem még el fiúval. :(
Ezért sem vagyok biztos abban, hogy képes vagyok rá, és nem akarom kísérletezéssel fárasztani/untatni a férfit, még ha régóta együtt is vagyunk.
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom.
Párom nem szokott ily módon kényeztetni (nyalás,ujjazás) :(
Ezért én végzem el magam. :/
Szóval kérdésedre a válasz :
én mondjuk aktus után "szeretném" az orgazmust. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!