Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek nincs hüvelyi orgazmusa, aktus előtt vagy után szeretitek, ha orállal orgazmushoz juttat a férfi?
lányok, akik itt írtátok hogy nem élveztek el sehogy, csak magatoknak. ez a párotokat nem zavarja? valamelyikotok írta hogy untatni nem akarja a pasiját. ha szeret, akkor szívesen kényeztet. ha meg nem érdekli a ti élvezetetek, nos akkor elgondolkodnék a kapcsolaton....
válasz a kérdésre, én előtte és utána is szeretek elélvezni ;)
21L
En pont nemreg eltem at az elso aktus alatti orgazmusom, ez is sajnos olyan dolog, amit a noknek meg kell tanulni. Viszont imadom, mikor a parom oralisan kenyeztet, meg az aktus elott, majd miutan elmentem, johet a szex. :)
L/21
Lanyok, akik irtatok, hogy nem tudtok elmenni, vagy nem kenyeztet titeket a parotok! Ez szornyu, beszeljetek veluk, ha szerelmes az ember, akkor igenis kenyeztesse a baratnojet, es nem kell szegyellni, ha nehezen megy el az ember (en is ilyen tipus voltam), egyreszt meg kell beszelni, masreszt mindenki mas tipus, de mindenki megerdemli a jot! :)
# 17: Gratulálok a sikerhez! :) És egyetértek, erről beszélni KELL! Ne törődjön bele senki, és ne mondjon le az élvezetekről!
Akkor sem, ha egyébként van hüvelyi orgazmusa, mert a nyalás akkor is jó, akár aktus előtt, akár utána. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!