Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig lehet rávenni a páromat hogy szex előtt menjen már el zuhanyozni... Ti mit tennének a helyemben, hogyan közöljem vele hogy nekem ez fontos?
A szép szó nem hatott sajnos és kezd nagyon elegem lenni mert nekem így nincs hozzá gusztusom. Próbáltam elmagyarázni neki hogy ez nekem fontos de az utóbbi időben egyre kevésbé figyel erre oda. Szeretem őt, elhagyni nem szeretném hanem inkább visszaszoktatni arra hogy tisztálkodjon rendesen előtte mint az elején.
25/N
Közvetlenül szex előtt nem jó tisztálkodni.
Küldd el akkor, amikor hazaér.
Amúgy meg tényleg beszéld meg vele, hogy így ki fogsz szeretni belőle, az meg nem lesz jó.
Néha jó, ha nem baxod szét a vágyat azzal, hogy pusztuljon már el zuhanyozni, ha amúgy előtte pár órával zuhanyzott. Na, ha 12 órás műszak után igénytelenkedve odafekszik, az más. Akkor jogos a kérésed. Nem tudom, nekem fura, hogy egy 25 éves nő, aki feltételezhetően ápolt, igényes, együtt van egy igénytelen, túrós farkú emberrel. Vagy nem az? Lol.
F
Tudod mit tennék? Mikor tusolnék behívnám őt is h csatlakozzon, és ott már egymásnak is eshettek azonnal
Amúgy ha szex előtt pár órával tusolt akkor éethető hogy ezzel megölöd a spontaneitást, de ha egész nap dolgozott és meló után nem tusol csak úgy akar rád feküdni az más.
L
Nem tudom, ki volt az a két kretén, aki az egyest lepontozta.
A szexben rendkívül fontosak az illatok, és ha ezt egy zuhannyal lemosod, ráadásul még rányomsz néhány idegen illatot, az minden vágyat elvehet. Ki szeretne egy szappantartóval szeretkezni?
Ezért írtam, hogy nagyobb idővel előtte kell zuhanyozni. Én sem azt mondom, hogy kosszal borítva jó érzés lenne, de a tisztaságmánia szintén rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!