Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alig lehet rávenni a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig lehet rávenni a páromat hogy szex előtt menjen már el zuhanyozni... Ti mit tennének a helyemben, hogyan közöljem vele hogy nekem ez fontos?

Figyelt kérdés

A szép szó nem hatott sajnos és kezd nagyon elegem lenni mert nekem így nincs hozzá gusztusom. Próbáltam elmagyarázni neki hogy ez nekem fontos de az utóbbi időben egyre kevésbé figyel erre oda. Szeretem őt, elhagyni nem szeretném hanem inkább visszaszoktatni arra hogy tisztálkodjon rendesen előtte mint az elején.

25/N

2022. jan. 6. 13:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%

Munka után kéne fürdenie és nem előtte, semmi gond nem lenne.

Bár az én páromat se lehetett meggyőzni. Még mindig idegesít hogy "koszosan" fekszik le aludni

2022. jan. 6. 14:08
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó érzés munka után fáradtan egy kád forró vízbe ülni, azzal nem lesz baja.
2022. jan. 6. 14:09
 23/23 anonim ***** válasza:
78%
Most jövök rá az itteni kérdéseket olvasva, hogy én teljesen normális, lojális, fair, megbízható, alázatos, megértő, elmélyülő srác vagyok.
2022. jan. 6. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!