Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig lehet rávenni a páromat hogy szex előtt menjen már el zuhanyozni... Ti mit tennének a helyemben, hogyan közöljem vele hogy nekem ez fontos?
A szép szó nem hatott sajnos és kezd nagyon elegem lenni mert nekem így nincs hozzá gusztusom. Próbáltam elmagyarázni neki hogy ez nekem fontos de az utóbbi időben egyre kevésbé figyel erre oda. Szeretem őt, elhagyni nem szeretném hanem inkább visszaszoktatni arra hogy tisztálkodjon rendesen előtte mint az elején.
25/N
Neki ez nem annyira fontos - saját szagát ugye nem érzi annyira.
Hát akkor pihenjen, utána zuhanyozzon.
Vagy fürödjön, az nem fárasztó.
Mondd meg neki, hogy neked ez fontos, és tényleg baj lesz belőle, ha nem csinálja.
Ja, és persze fürdesd (nem zuhany: fürdés) - az biztos segít.
Jó ég... Ennyire igénytelen hogy munka után nem tusol le, de azért szexelni szeretne?
Így nem csoda h ki vagy akadva.
Mondd meg neki h neked így nincs kedved a szexhez mert vágyölő.
L
Mondom: a zuhany tényleg lehet fárasztó, de a fürdés az nem.
Ugorjon csak be a kádba, a többit majd te elintézed.
Ha ennyit nem tesz meg, ott már tényleg gond van.
Beszéld azért meg vele!
Van, aki imád fürdeni, és van, aki nem szereti.
Ha pedig beszereztek, akkor legyen kapaszkodó is mellette, később jól jöhet.
Amúgy a fürdéstől tisztább lesz, mint a zuhanytól, ami egy mocskos munka után jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!