Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen fontos egy nonek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fontos egy nonek elelvezni szexnel ? Hol az igazsag? A tobbi lent...

Figyelt kérdés

Mar tobb bnom mondta hogy attol meg jo a szex hogy o nem elvez el.

Aztan volt egy aki mondta hogy neki muszaj elelveznie mert kulonben begorcsol es faj neki.

2022. jan. 9. 15:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom akkor van akinek fontos van akinek meg nem.
2022. jan. 9. 15:27
 2/32 anonim ***** válasza:
89%

Próbáld ki, hogy kezdj el dugni, majd mielőtt elélveznél, hagyd abba és menj aludni.

Én orgazmus nélküli szex után órákon át durva hasfájással küzdök.

2022. jan. 9. 15:28
 3/32 A kérdező kommentje:
Nekem ferfikent el kell elvezzek ugy teljes a szex. kulonben kieleguletlen maradok.
2022. jan. 9. 15:28
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Sok nő feladja a sajat orgazmusát, mert szerelmes (legalábbis azt hiszi). A férfiak meg ebbe kényelesednek bele. Én is talalkoztam olyannal, aki meglepődött, hogy hoppá, nem annyi a szex, hogy ő eldurran, hanem engem is ki kéne elégíteni. Aki szerint nem fontos az orgazmus (csikló, hüvely, gpont, akármilyen más) annak jó szexben még nem volt része.
2022. jan. 9. 15:30
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk pont fordítva van, barátnőm elélvez hamar, én meg sokszor nem tudok.
2022. jan. 9. 15:31
 6/32 A kérdező kommentje:
Nekem ugy tuti a szex ha a parom is elvezi es elelvez velem egy aktus alkalmaval.
2022. jan. 9. 15:32
 7/32 anonim ***** válasza:
13%
#4 ilyen nővel se találkoztam még
2022. jan. 9. 15:33
 8/32 A kérdező kommentje:
Egy ismerosom meg attol van kiakadva hogy a pasi (el)varja hogy elelvezzen.
2022. jan. 9. 15:33
 9/32 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is el kell élveznem, mert úgy teljes a szex, másképp kielégületlen maradok. Pedig nő vagyok. Nem is arról van szó, hogy csak fizikai kellemetlenség, hanem rohadt frusztráló, kiborító, ha valaki nem tisztel annyira, engem is kielégítsen. Felizgatva ottmardni hoppon nagyon rossz. Egy pasi nyugodtan alszik, ha a párját nem elégítette ki, kíváncsi lennék, ha nőként szopás közben egyszercsak abbahagynám, és beforulnék aludni, mi lenne a reakció. Amelyik férfit nem érdekli a párja kielégülése, az kuka.
2022. jan. 9. 15:35
 10/32 anonim ***** válasza:
98%
Hüvelyi orgazmusom nincs, épp ezért fontos hogy csikló orgazmusom legyen a szex során
2022. jan. 9. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!