Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fontos egy nonek elelvezni szexnel ? Hol az igazsag? A tobbi lent...
Mar tobb bnom mondta hogy attol meg jo a szex hogy o nem elvez el.
Aztan volt egy aki mondta hogy neki muszaj elelveznie mert kulonben begorcsol es faj neki.
Most akkor mégis van a legtöbb nőnek hüvelyi orgazmusa?!
Vagy hogy akartok akkor mégis elmenni aktus során?!
Mindenhol azt írjátok, hogy 100ból 99 nőnek nincs hüvelyi orgazmusa!
Itt meg azt mondja a többség, hogy el akar élvezni aktus során!
Miért megy ilyen nehezen nektek az őszinteség?!
11es
Attól hogy sok nőnek pluszba kell a csiklót is izgatni, képes lehet az aktus alatt is elélvezni. Feltalálták már a lovaglópózt mondjuk, ahol előrehajolva kellő stimulációt kap. Vagy kinek mi, meg kell találni. Sokkal élvezetesebb orgazmust lehet így elérni mint kizárólag a csiklót izgatva mondjuk nyalással.
#13.
Minden “hüvelyi orgazmus”, a csikló miatt van…
Ennyire nem ismered a saját tested?
Ha lovaglóban amiatt lesz orgazmusa, mert be van helyezve a pénisz a vaginába, akkor az hüvelyi orgazmus…
Hiába a csikló miatt következik be (minden női orgazmus a csikló miatt van, ahogy minden férfi orgazmus a prosztata miatt, nem csak az anális).
Egy ideig azt hittem, hogy nekem nem megy és nincs szükségem az orgazmusra emiatt, de kiderült hogy a partnerem volt az oka, nem valami sok energiát fektetett bele és mentálisan kikészített, hogy nem tudok elmenni, ami miatt pedig még nehezebb volt. A kapcsolatunk se volt a legjobb.
Később lett olyan férfi akinél elengedtem a frusztrációt, odafigyelt rám és azt mondta, hogy megoldjuk, csak ne stresszeljek rajta. Teljesen máshogy állt a dologhoz, nem csak akkor nyúlt hozzám, amikor ő akart szexelni, hanem csakúgy, így tényleg nem volt kvázi tétje számomra sem, hogy el tudok-e menni, sokszor nem sikerült, csak próbált nekem örömet okozni és nem is szexeltünk. Szép lassan elengedtem magam, mert neki tényleg én vagyok a fontos és a szexuális életünk nem felettem van a fontossági sorban. Aztán összeértünk szexuálisan és mind a kettőnknek jó volt mindig minden, amit csináltunk, ha pedig valami nem úgy sikerült, nem tudtam elmenni vagy valamiért be se tudtuk fejezni az aktust, mert fáradtak voltunk, akkor azon könnyen túlléptünk.
Sok férfi úgyse érti ezt sajnos, egyeseknek hiába magyaráz az ember bármit is, sajnos ez a tapasztalat.
"Ha lovaglóban amiatt lesz orgazmusa, mert be van helyezve a pénisz a vaginába, akkor az hüvelyi orgazmus…"
Te okoztál már aktus alatt nőnek orgazmust? Pasiként is állíthatom van akinek kell pluszba a csiklót is izgatni (kössél bele nyugodtan). 1 partnerem volt aki nem igényelte. Csak a faroktól nem élveztek el kivéve azt az 1et.
Mondtam ilyet én is, hogy jó a szex orgazmus nélkül és komolyan is gondoltam, de már rájöttem, hogy csak magamat beszéltem le róla a férfi javára.
Úgyhogy teljes mértékben hazudtam magamnak, a másiknak is, csak nem láttam át a helyzetet.
Szerencsére lecseréltem, aki miatt bemeséltem ezt magamnak és teljes mértékben prioritás a saját orgazmusom is, olyan férfit is keresek, aki hajlandó tenni érte, a többi pedig nem érdekel, soha többet nem áldozom be magamat egy férfi kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!