Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen fontos egy nonek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fontos egy nonek elelvezni szexnel ? Hol az igazsag? A tobbi lent...

Figyelt kérdés

Mar tobb bnom mondta hogy attol meg jo a szex hogy o nem elvez el.

Aztan volt egy aki mondta hogy neki muszaj elelveznie mert kulonben begorcsol es faj neki.

2022. jan. 9. 15:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Eddigi tapasztalataim alapján azok a fickók rökönyödnek meg azon hogy szex során a nő is szeretne elélvezni, akiknek semmilyen szexuális kultúrájuk nincsen. Akik úgy nőttek fel a szex=ejakulálás, minden értük van, a nő is. Akkor döbbenek meg, mikor nem a vásznon találkoznak nővel, ott fekszik mellettük és bizony meg is kéne mozdulni, nem csak a farkukat odalógatni mint a kedvenc filmjeikben.
2022. jan. 9. 16:06
 22/32 anonim ***** válasza:
93%

"Aztan volt egy aki mondta hogy neki muszaj elelveznie mert kulonben begorcsol es faj neki."

Végre 1 őszinte nő.

2022. jan. 9. 16:10
 23/32 anonim ***** válasza:
12%

#21.

Szerintem meg azok akik bedőltek azoknak a kamu dumáknak, hogy a nőknek nincs hüvelyi orgazmusa, csak 1000000ből egynek és hogy ez valami szuperképesség.

De magukra vessenek a nők, mert ez a hazugság tőlük származik, ugyanúgy Ők terjesztik, mint azt hogy nem számít a méret.

2022. jan. 9. 16:17
 24/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem tök mindegy amugy hogy nevezzük az orgazmust? Engedd el ezt a hüvelyi orgazmus dumát. Igen rengeteg nőnek a puszta farok ki-be mozgása kevés, persze vannak olyan szerencsések akiknek anélkül is megy. De sokkal több nő el tud élvezni egy kis plussz segítséggel vagy ha olyan a póz ahol dörzsölődhet a csikló makkja. Igen, a csikló kvázi egy kis pénisz. A hüvelyben kevesebb az érzőideg, ami szülésnél igen szerencsésnek mondható. Aktus alatt mikor 2 ember kvázi egymásba van fonódva, sokkal intenzívebb és intimebb megélni az orgazmust. Természetesen egy nőnek is mélyebb és egy magasabb szintje a szexualitásnak.
2022. jan. 9. 16:36
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Még nem hallottam, hogy a nőknek is van orgazmusa, szerintem kamu.
2022. jan. 9. 16:38
 26/32 anonim ***** válasza:
97%

Na annyira imádják sokan itt a gyakorin a kutatásokat. Ezt találtam:

"Castleman szerint, amennyiben az együttlétek alkalmával a férfi szeméremcsontja feletti bőrfelület stimulálja a csiklót, úgy a nők is átélhetnek orgazmust pusztán hüvelyi behatolás során."

"Ugyancsak az Indianai Egyetemen készült ugyanakkor 2018-ban egy másik kérdőíves felmérés is, amely szerint még a 25 százalékos arány is túlbecsüli a valóságot. Az ebben megkérdezett, 18 és 94 év között nők alig 18 százaléka mondta azt, hogy el tud jutni a csúcsra hüvelyi közösülés nyomán. A fennmaradó 82 százalék mind úgy nyilatkozott, hogy ehhez közvetlen csiklóstimulációra van szüksége."

"Ebben arra a következtetésre jutott, hogy hozzávetőleg a nők 80-95 százaléka csupán némi csiklókényeztetés segítségével tud elérni az orgazmusig az együttlétek során."

Lehet olvasgatni is a témában ha valaki ennyire értetlen mint itt az egyik 64%os lepontozó mester. Tök mindegy hogyan hívjuk az orgazmust hüvelyi vagy csikló. A nők igen nagy részének szükséges a plussz izgatás aktus közben is. De ez nem hinném hogy bármi akadályt jelentene az aktus alatt.

2022. jan. 9. 16:56
 27/32 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a volt barátnőm ha nem élvezett el szex közben haza zavart, kiakadt, teljesen megőrült, nekem jött, egész nap kicsinált, beszólt stb.
2022. jan. 9. 17:00
 28/32 anonim ***** válasza:
85%
Ilyet általában azért mondanak, hogy megóvják a pasi törékeny egóját, ha nem tudja kielégíteni a csajt. Egyszer-kétszer ha nem sikerül az orgazmus, az oké, de rendszeresen elég gáz.
2022. jan. 9. 17:17
 29/32 anonim ***** válasza:
95%
Ahány nő annyi féle... Egy pasit sokkal könnyebb kielégíteni.
2022. jan. 9. 17:42
 30/32 A kérdező kommentje:

Oke szoval egy pasinak konnyebb elelvezni viszont szerintem egy no is felelos a sajat orgazmusaert.

Senkinek se jo ha a no megjatsza majd azt hazudja mekkorat elvezett.

Es kihasznalva a hatalmas rejtelyt a noi orgazmus korul a ferfit okolni olykor

2022. jan. 9. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!