Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Milyen nőre mondjátok azt, hogy vele komolyat akartok és nem csak alkalmit? Mik azok a fontos dolgok amit akkor a lányban/nőben kerestek? Hogyan viselkedtek akkor velük?
Ez férfi válogatja. Van akinek a kulso számít csak. Hogy tudjon mutogatni. Van akinek az számít, hogy okos legyél. Van akinek az számít, pont hogy ne legyél túl okos és irányitani lehessen. Van olyan aki azzal a nővel el sem tud képzelni semmi komolyat, aki első randin lefekszik veled és te kezdeményezed a sexet.
Szerintem inkább írd le te, hogy milyen pasit szeretnél komolyabb kapcsolatra. Abból kiindulva már lehet mondani rá valamit, hogy azok a férfik mire vágynak. Mivel nem vagyunk egyformák.
7-es vagyok
És talán még az is fontos lehet, hogy te hány éves vagy és hány éves férfira vágysz. Ezek nélkül csak mindenki beír valami infót, ami számodra lehet tök érdektelen és nem is megfelelő neked
Igazából általánosságban kérdezem.
A 20-as éveimbe járok (25-30 korosztály érdekel), idealizálni semmiképpen sem szeretném a fiút hiszen az folyamatosan változik, ahogyan én is. Persze vannak bizonyos személyiségjegyek amik nem változnak és keresek egy fiúban.
Elsősorban csinosnak kell lennie, nem kell, hogy ki tudja milyen fullos legyen, nem az a lényeg, legyen jó kis popsija, aranyos arca.
Ha ez megvan, számomra legyen érdekes a személyisége, legyen valami közös érdekeltség, tudjak figyelni arra amit mond és érdekeljen is amit mond. Ez ugyanúgy vissza is működjön.
Kellemes legyen a társasága és ne csak érdekből legyen velem és ne beszéljen állandóan a volt barátairől, mert attól elkap a hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!