Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy társaságban asztal alatt simogattatok vagy ujjaztátok a "cicuskát"?
Figyelt kérdés
Akár a baratnodet, akár a csajok maguknak :P
Én imádtam ha egy pasi ezt megcsinalna velem
2022. jan. 9. 19:22
1/22 anonim válasza:
Nem ugyanis nem vagyok állatkínzó
2/22 anonim válasza:
Suliban simogattam a padtársam combját a pad alatt! A koránál fejlettebb lány volt és nagyon tetszett neki! Persze nekem is! f.
3/22 anonim válasza:
Én csinàltam ilyet szórakozóhelyen.
Hàtulrol csak a fal volt, így senki nem làtta. Ezért hàtolrol alà tudtam nyúlni.
5/22 anonim válasza:
A pussy magyar megfelelője a cicuska?
6/22 anonim válasza:
Igaz én fiú vagyok, de társaságban az asztal alatt szoktak huzogatni fel-le a kutyuskát!
7/22 anonim válasza:
Magamnak, többször is volt ilyen a munkahelyemen is.
8/22 anonim válasza:
Belegondolva, hogy suliban miket csináltunk...Magyar óra közben már volt, hogy 3 ujjam a puncijában volt, kemény volt azert :)) Egyetemen unalmas kurzusokon ugyanez.
9/22 anonim válasza:
Én egyszer úgy vezettem hazafelé 120 km-t, hogy egy kézzel fogtam a kormányt, a jobb kezem szinte végig a csajom punciján járt az ujjam meg be-be tévedt. Közben az egyik haverom meg a hátsó ülésen semmit nem is sejtett. Mondjuk ha nincs ott a haver, akkor tuti félreálltam volna megdugni a csajomat...
10/22 anonim válasza:
#9 ezt a választ látnia kellene egy rendőrnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!