Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak parok akik kihasznalva a home officet szexeltek "munkaidoben ? Esetleg egy gyors szopas az asztal alatt meg meetinged volt ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 08:40
1/8 anonim válasza:
Igen. Még a mai napig szoktunk. 24L
2/8 anonim válasza:
Folyamatosan dugtunk. A pasimon csak ing és nyakkendő volt, rajtam is csak felső, ha online kellett lenni, de ahogy vége volt, már estünk is egymásnak.
3/8 anonim válasza:
Igen volt elég gyakran. Csak felül öltöztünk fel rendesen, alul fehérnemű és amikor vége lett általában szexeltünk
4/8 anonim válasza:
igazgatói tájékoztató alatt is előfordult (mondjuk tudtam előre, miket fog mondani)
5/8 anonim válasza:
de amúgy szerintem hosszú távon a home office ellene dolgozik a vágynak. egyszerűen kell a külön töltött idő és a kimozdulás. na meg ha nem figyelsz, könnyen összemosódik minden mindennel, és azon kapod magad, hogy sosem kapcsolsz ki a munkából
6/8 A kérdező kommentje:
Az otodik valaszoloval en egyetertek. en is szxeltem home office os munkaidoben a baratnommel. szerencsere akkor nem hivtak munkugyben.
2021. nov. 21. 14:56
7/8 anonim válasza:
A barátnőm egyszerűen csak felült az asztalra ahol dolgoztam, és széttette a lábait kacéran. Gondolhatjátok a folytatást. Egy nyálcsorgatós puncinyalás lett belőle :)
8/8 anonim válasza:
Ah, az én pasim nem akar megdugni munkaidőben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!